изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:00 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 ЮЛИ


ОВЕН – Адекватно на натоварването си помислете и за отдиха си, не всичко е работа. Има какво да ви зарадва и направи усмихнати, позволете си повече развлечения вечерта.
ТЕЛЕЦ - Интересуваща оферта ще ви насочи към конкретни действия, а желанието ви да имате повече финансови възможности, да пътувате и живеете по-спокойно ще повиши активността ви.
БЛИЗНАЦИ – Бъдете търпеливи, вашето време е в ход и предстои да покажете на всички уменията и възможностите си. Молитвите днес се чуват, както и думите, продиктувани от сърцето.
РАК – Радвайте се на природата, на любовта си, на семейството, роднините и приятелите си. Оценете това, което имате и благодарете на Твореца с най-искрените и хубави думи. Молитвите ви се чуват.
ЛЪВ – С близките си ще обсъждате и планирате предстоящо пътуване или друга, по-приятна за вас задача. Бъдете искрени в помислите и намеренията си, говорете само хубави и мили думи. Молитвите днес се чуват и сбъдват.
ДЕВА – Затрудненията ви днес ще подсилят амбицията ви да търсите по-добри възможности за себе си. В общуванията си бъдете приветливи и говорете с мили и нежни думи.
ВЕЗНИ – Следвайте краткосрочните си проекти и не се обвързвайте с дългосрочни цели днес. Бъдете естествени и доброжелателни във взаимоотношенията си, за да се радвате на споделени чувства, мисли и намерения.
СКОРПИОН – Каквито и да са развитията покрай вас, говорете с мили и хубави думи. Днес те носят по-голям енергиен заряд и са предпоставка за добро бъдеще. Погрижете се и за развлеченията си, заслужили сте ги.
CТРЕЛЕЦ - Във възможностите ви е да получите и повече, ако следвате целите си без излишен шум и сте последователни в действията си. Във всички случаи бъдете добре организирани и отговорни, за да се възползвате от позитивния заряд на деня.
KОЗИРОГ - Говорете само с хубави и мили думи, ефектът от тях е поразителен и завладяващ. Грижете се за здравето си, спортувайте и се хранете здравословно.
ВОДОЛЕЙ – Добре подбирайте думите си, защото казаното се сбъдва. Пътуванията ви ще са успешни, а вечерта завладяваща с хубави емоции. Семейно тържество и гостуване за някои.
 РИБИ - Подбирайте добре изразните си средства, защото казаното днес може да се сбъдне. С подходящите хора ще ви бъде по-лесно да осъществите идеите си и не само днес, но и занапред.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди