изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:16 EEST
АТАНАС СЕМОВ: НА ПРИНЦИПА НА ДОМИНОТО АКТИВИСТИ НА ГЕРБ ПРЕМИНАВАТ В РЗС    
Политика Четири от кандидатурите за общински кметове в областта обяви зам.-председателят и кандидат за президент на РЗС Атанас Семов. В страната по подобие на доминото тече процес на напускане на активисти и цели структури на ГЕРБ и преминаването им в РЗС. Това съобщи на пресконференция в Добрич заместник-председателят на РЗС Атанас Семов. Той посочи, че този процес продължава и в Добричка област. Преди няколко месеца публично наряза членската си карта в ГЕРБ и премина в РЗС настоящият областен лидер на РЗС Кирил Костов. Днес Атанас Семов обяви, че Костов е кандидатът на РЗС за кмет на Добрич.


 Неотдавна група от учредители на ГЕРБ в Тервел са преминали в РЗС. Един от тях Юлиян Иванов е кандидатът на РЗС за кмет на Тервел. Красимир Кръстев е номинацията на партията за кмет на Каварна, а Росен Георгиев се кандидатира за кметското място в Генерал Тошево. „Тези, които идват при нас от ГЕРБ са хора, които се възмущават от корупционните практики в ГЕРБ”, каза Семов.
„Добрич е една забравена от Бога, от царя и от пъдаря златна област на страната. В продължение на 20 години политическите партии използваха наивността и добротата на добруджанци, за да спускат незнайни парашутисти”, каза А. Семов. И допълни, че изоставането на Добрич и Добричка област се дължат на изключително лошото управление през последните няколко мандата. „Искаме да издигнем кандидат, който е готов да наложи друг модел на управление – непрекъснат граждански контрол, училищата и читалищата да са основни социални институти, учителите да се ползват със специален статут. В Добрич да се създаде модел на управление на държавата, който съчетава земеделие, образование и туризъм, и той да се превърне в нова икономическа доктрина за България,” каза още Атанас Семов.
Нашият основен, главен противник  на предстоящите избори е ГЕРБ, заяви заместник-председателят на РЗС, който е и кандидатът й за президент. Той обяви, че РЗС ще води изключително енергична и провокативна предизборна кампания. „Предстоящите избори не са повод да сложим във властта свои хора, да сменим онези с тези, а да сменим модела на държавата. Борим се да бъдем подкрепени от всички мислещи хора на България, които разбират, че е необходимо да сменим модела”, каза Атанас Семов. И подчерта, че като кандидат за президент се ангажира да предизвика избори за Велико Народно събрание преди лятото на 2012 година като за целта ще уволни Бойко Борисов, защото „България никога не е имала по-некомпетентно, по-безпомощно и по-прокорупционно правителство от това, което ни управлява в момента.”
 


Сходни връзки

АТАНАС СЕМОВ: НА ПРИНЦИПА НА ДОМИНОТО АКТИВИСТИ НА ГЕРБ ПРЕМИНАВАТ В РЗС | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АТАНАС СЕМОВ: НА ПРИНЦИПА НА ДОМИНОТО АКТИВИСТИ НА ГЕРБ ПРЕМИНАВАТ В РЗС
Автор: Anonymous да 2011-07-28 @ 15:38 EEST
кои са тия тарикати от рзс Тошево
АТАНАС СЕМОВ: НА ПРИНЦИПА НА ДОМИНОТО АКТИВИСТИ НА ГЕРБ ПРЕМИНАВАТ В РЗС
Автор: Anonymous да 2011-07-28 @ 17:01 EEST
Има ли  луд,който да ходи в отбора на лудото Яне?
АТАНАС СЕМОВ: НА ПРИНЦИПА НА ДОМИНОТО АКТИВИСТИ НА ГЕРБ ПРЕМИНАВАТ В РЗС
Автор: Anonymous да 2011-07-28 @ 21:06 EEST
Kireto kmet!
АТАНАС СЕМОВ: НА ПРИНЦИПА НА ДОМИНОТО АКТИВИСТИ НА ГЕРБ ПРЕМИНАВАТ В РЗС
Автор: Anonymous да 2011-07-30 @ 16:48 EEST
този пък кой е ?
АТАНАС СЕМОВ: НА ПРИНЦИПА НА ДОМИНОТО АКТИВИСТИ НА ГЕРБ ПРЕМИНАВАТ В РЗС
Автор: Anonymous да 2011-07-30 @ 21:13 EEST
един интелигентен българин достоен за президент,но явно народа иска глупаци и пожарникари да ни управляват!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди