изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:53 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 ЮЛИ

ОВЕН - Ще срещнете разбиране и обич, и това ще ви зареди с позитивни мисли и много настроение. Давайте всичко от себе си и ще се радвате на повече лични постижения.

ТЕЛЕЦ - Ще съчетаете непоколебимостта си да отстоявате интересите си с желанието да помагате и да бъдете добри. С присъствието си насищате атмосферата с коректност.

БЛИЗНАЦИ - Старайте се на всяка цена планираните за днес задачи да ги приключите в рамките на деня. Не отлагайте нищо за утре, въпреки желанието ви да си починете добре.

РАК - През седмицата ви очаква натоварена програма с нови отговорности, но и повече възможности. Отношенията с близките ви се подобряват и това ви помага много.

ЛЪВ - Отделете повече от времето си за забавления и отдих. Ако ангажираността ви е в повече, оставете си поне вечерта свободна. Среща с приятели и нови запознанства.

ДЕВА - Новата седмица ще ви донесе повече отговорности, но с нищо няма да промени ежедневието ви. Приемете даровете на съдбата, която щедро ще ви засипе с приятни емоции.

ВЕЗНИ - Хубав ден за мечтите и желанията ви, скъпи Везни. Заслужили сте повече дарове и те няма да се забавят. Пожелайте ги и ще ги имате, съдбата ще се погрижи за вас.

СКОРПИОН - Емоционалното ви състояние бележи възход в много положителна насока. Чувствате се добре и това се забелязва от всички. Ще се радвате на победа в личен план.

СТРЕЛЕЦ - Ще ви се отдаде да разрешите проблем, който не търпи отлагане. Промяната при вас е в ход, но може би не с нещата, които приоритетно желаете да са най-отпред.

КОЗИРОГ - Днес за едни от вас промените са свързани със семейството, за други - с голямо личното израстване. Радвайте им се, но се погрижете и да имате повече движение.

ВОДОЛЕЙ - Ще ви занимават тревожни мисли, свързани с взимането на важно решение и сте притеснени дали ще направите правилен избор. Потърсете съвета на близките си.

РИБИ - Вие сте наясно със силните и слабите си страни, постъпете така, че да не разочаровате най-вече себе си. Днес ще ви провърви, ако подредите много правилно приоритетите си.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди