изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:16 EEST
С ОГРОМНА ТОРТА И МНОГО ИЗНЕНАДИ МЕТРО КОМПАКТ ЧЕСТВА 1 Г. В ДОБРИЧ    
ИкономикаВ петъчния ден официално своя първи рожден ден в Добрич отбеляза голямата търговска верига МЕТРО, която в града ни стъпи с формата си магазини МЕТРО Компакт. Само за една година веригата магазини, ориентирана към дребните и средни търговци, успя да  завоюва своето място на пазара.

Добричкият търговски обект от веригата е и сред първите в страната от новата структура - МЕТРО Компакт. За годинката на тържеството присъства кметът Детелина Николова, ръководители на административни структури от града и населени места от Североизточна България, както и много клиенти на компанията. Всички те бяха посрещани от екип на компанията и от изпълнителният директор - Емилиян Абаджиев и Борда на директорите, както и ръководители на отделни направления. 
Пред присъстващите Абаджиев подчерта, че форматът магазини Компакт е предназначен за дребния и среден бизнес, като за една година вече фирмата е направила промените, от които клиентите им имат нужда. "За да отговорим на потребностите им и да защитим интереса именно на дребния и среден бизнес, започнахме и подмяна на картите за пазаруване в магазините ни. Всички наши клиенти от магазините Компакт ще имат нова карта, с която ще могат да пазаруват както в тях, така и в големите търговски обекти на МЕТРО. Но клиентите ни от големите магазини няма да могат да пазаруват с техните карти във веригата Компакт. Така предоставяме специални условия именно за дребния и среден бизнес" - каза Абаджиев. Той съобщи и още една новост - това, че веригата МЕТРО се обръща и към крайния потребител. Познатите продукти с марка "Аро", се предлагат вече във верига магазини "Моят магазин". "Така и крайният клиент може да си купи стоки на конкурентни ниски цени, но с изключително доказано качество" - каза Абаджиев. На добър час пожела на рождениците кметът Николова, която заедно с Абаджиев разряза огромната торта за годинката на МЕТРО Компакт в Добрич. Своите нови карти получиха и двама клиенти от града. От най-новия си формат "Моят магазин" МЕТРО ще отвори в града ни общо 12 магазина, каза Абаджиев, като допълни, че вече има 8 работещи обекта.
 


Сходни връзки

С ОГРОМНА ТОРТА И МНОГО ИЗНЕНАДИ МЕТРО КОМПАКТ ЧЕСТВА 1 Г. В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди