изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:56 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 АВГУСТ

ОВЕН - Нещо важно ще ви направи активни и ще работите за него, но не са изключени и препятствия. Нечия близост и сродна енергия ще ви помогне, давайки ви кураж и засилвайки вярата ви.
ТЕЛЕЦ - Творческият подход в работата ви увеличава възможностите за изяви. Разногласията с колегите не биха имали сериозни последствия за вас, но бъдете вежливи в отношенията си.
БЛИЗНАЦИ - В пряката си заетост ще влагате старание, за да приключите навреме работата си. Не бъдете сдържани там, където е важно да дадете оценката си, никой не се съмнява във вашата обективност.
 РАК - Работете спокойно, за да не си създадете проблемите. Овладейте емоциите си, имате добра мотивация за действие, но ви е нужна допълнителна информация, за да избегнете възможните главоболия в бъдеще.
ЛЪВ - Съсредоточете се върху конкретните детайли в работата си, за да е тя безупречна и печеливша. Трудности не са изключени, но като част от ежедневието ви сте свикнали да ги преодолявате.
ДЕВА - Имате желание и ще работите по ангажиментите си, за да ги свършите навреме и качествено. Новини от роднини, живеещи далече. Други ще вземат решения да продължат с образованието си.
ВЕЗНИ - Ангажирането ви с много въпроси едновременно се отразява нездравословно на състоянието ви. Време е да помислите за отпуската си или поне да организирате отдиха си през почивните дни.
СКОРПИОН - Без да се отрази на работното ви темпо, ще включите в ангажиментите си и нови задачи, приемайки ги за интересни и срочни. Други ще бъдат принудени от обстоятелствата да търсят нова работа.
СТРЕЛЕЦ - Бъдете последователни в действията си и не захващайте много задачи едновременно. Ще се включите във времето и без да изпадате в стрес. Ще преодолеете напрежението в отношенията с партньора ви.
КОЗИРОГ - Трудностите ви мобилизират да работите и спазите договореностите от ваша страна, но се отразяват нездравословно на психиката ви. Може и по-спокойно. Има и други печеливши каузи.
ВОДОЛЕЙ - Явяващите се на изпити днес ще имат пълноценно представяне, давайки всичко от себе си. С добронамереното си поведение ще печелите приятели и създавате условия за полезни, съвместни изяви.
РИБИ - Интересна среща ще ви помогне да откриете нещо ново за себе си. С разработена програма за действие ще преминете по-лесно през ситуации на недоразумения и препятствия.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ 

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди