изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:31 EEST
Станишев: Всеки кандидат на ГЕРБ ще е пионка на Борисов    
ПолитикаВсеки един кандидат на ГЕРБ за тези избори ще бъде пионка в ръцете на Бойко Борисов, независимо как се казва, коментира лидерът на БСП Сергей Станишев, след като внесе в ЦИК над 30 000 подписа и документи за регистрация на партията за местните избори. Според него ГЕРБ се надява на "тиха кампания", без политически дискусии, като ще разчита на целия административен апарат, на МВР и на купуване на гласове, цитират го БТА и "Фокус". Според него, ГЕРБ изпитва затруднения в избора си на кандидат за президент, защото партията участва в битката за изборите с мисълта не как да ги спечелят, а как да не ги загубят.

Това, че управляващите бавят кандидатите си за кмет и президент, показвало, че е разбит още един мит - за дългата скамейка от кадри. „Виждаме поредния спукващ се и разпадащ се мит на ГЕРБ – за една много дълга скамейка с кадри. Къде са им кадрите? Или крадат кадри на други партии?”, добави той.

4,5 пъти повече от необходимите подписи внесохме за регистрацията на БСП в ЦИК за местните избори, похвали се лидерът на БСП. Той за пореден път посочи, че основният опонент на социалистическата партия за предстоящите избори е ГЕРБ. Става дума не коя политическа сила ще е първа, а какъв ще бъде моделът на развитие на страната, каза соцлидерът.

По думите му все повече хора не харесват "антисоциалното и еднолично управление" на ГЕРБ. Сред основните задачи на кандидатите на БСП за президент и за кметове е да покажат, че са реална алтернатива на сегашното статукво. Не се борим за власт, а да бъде спряно нещо, което тласка страната в блатото, обясни Станишев.

На въпрос дали все още смята, че случващото се с "Лукойл" е театър, лидерът на БСП заяви, че започва да се притеснява, защото не смята за нормално правителството да не търси работещо решение с основна фирма, която е и монополист в определен сектор. Според него не е изключена и паника на пазара, а прогнозата му за поскъпване на горивата оставала в сила и днес. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Станишев: Всеки кандидат на ГЕРБ ще е пионка на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.01 секунди