изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:52 EET
РЗС обяви Плевнелиев за кандидат-президент на ГЕРБ    
ПолитикаСпоред РЗС министър Росен Плевнелиев е кандидатът на ГЕРБ за президент. Имаме неоспорими доказателства за това, обяви пред журналисти зам.-председателят на партията Атанас Семов, който е и номинацията на политическата сила за държавен глава. Той внесе около 19 хиляди подписа, както и документи в ЦИК за регистрация на РЗС за местния вот, предаде БТА.  Семов каза, че от РЗС се опасяват дали Плевнелиев няма да се окаже "новия Софиянски", тоест, по думите на Семов, "усмихнатото лице на корупцията в кабинета "Борисов". В партията на Яне Янев имали доказателства за милиони левове, налети от МРРБ през последните две години за изработване на неговия имидж и преливане от личния рейтинг на премиера Бойко Борисов.


Боя се, че рейтингът му е "кух като основите на магистралите, които строи", отбеляза Семов.

В скоро време от РЗС щели да поставят въпроса за професионалното минало на Росен Плевнелиев и дейността на ръководена от него фирма в началото на прехода.
В партията на Яне Янев имали и данни, че тя е спонсорирала не една политическа сила през годините, както и че е купила няколко знакови медии. Атанас Семов отказа да посочи конкретни доказателства, както и да назове медиите.

Плевнелиев вече няколко пъти е заявявал, че няма да е кандидат-президент на ГЕРБ и се надява никой да не го кани.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

РЗС обяви Плевнелиев за кандидат-президент на ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди