изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:55 EEST
Най-младият хотелиер в Мелник се застреля    
Новини Венцислав Паскалев си теглил куршума, докато съпругата му и 2-те им деца спели в съседната стая. Най-младият хотелиер в Мелник - 32-годишният Венцислав Паскалев, е сложил край на живота си, като се застрелял със собственото си оръжие, пише в. "Струма". Бизнесменът е издъхнал моментално в стая в собствения си хотел "Славова крепост". Самоубийството е станало завчера малко преди полунощ. В съседната стая е била съпругата на хотелиера с двете им деца. Местните жители коментират, че най-вероятната причина за самоубийството е отчаяние и депресия заради сериозни финансови затрудния.

 Паскалев бил един от най-младите хотелиери в района, наскоро той стана член на Сдружението на хотелиери, ресторантьори и туроператори в Сандански. Хотелът му в Мелник "Славова крепост" е построен преди близо две години и е един от най-атрактивните, с уникална архитектура и разполага с втората по големина подземна изба в града, след тази на Кортопуловата къща, има и механа със старинен интериор.

Паскалев е роден в Мелник, учил е и е работил в София, откъдето е съпругата му. Семейството са собственици на магазин за обувки на ул. "Плиска" в столицата. Негови приятели споделят, че не са усетили никакви признаци в поведението му, които да подсказват за взетото страшно решение. Държал се е непринудено, винаги с усмивка и оптимизъм за бъдещото, без да показва притеснение.

Дори кроял планове за бъдещето. Помагал е на всички, които го търсили за съдействие. Решението да сложи край на живота си на такава млада възраст е пълна загадка за приятелите му, които са в шок. Хотелът на Паскалев в Мелник е изграден от фирмата на съветника Васил Клямпов. Вчера станало известно, че Паскалев се е издължил до стотинка към строителния предприемач. Имал е обаче кредити към банки.

Това е втори случай на смърт на бизнесмен в рамките на един месец в Мелник. Преди по-малко от месец от задушаване в мотелска стая в с. Кърланово, на 3 километра от Мелник, почина ресторантьорът Станислав Паспалев. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Най-младият хотелиер в Мелник се застреля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.66 секунди