изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:01 EEST
НОВА КОМПАНИЯ С НОВА ФОРМУЛА ЗА ПОЧИВКА    
ТуризъмЕдна от най-новите форми за почивка, която вече доби популярност по света, стъпи и у нас. От пролетта вече и нус може да се намери на пазара т.нар. инвестиционен продукт "дялова (или споделена) собственост", която позволява на потребителя придобиване на недвижима собственост съчетано с безкрайни възможности за ваканции и почивки по света. В световен мащаб продуктът се радва на 4,3 милиона почиващи годишно в близо 80 държави, в които системата на дяловата собственост се развива с динамични темпове вече повече от 30 години. Инвестирайки в дялова собственост (понятието по света е известно като Fractional Ownership), собствениците реално придобиват както част от недвижимо имущество, така и достъп до една от най-големите организации за размяна на почивки във ваканционни имоти в света.

В разгара на лятото MOi Клуб предлага на своите потенциални членове изгодни условия за включване в системата на споделената собственост. Лятната промоция на компанията е начин тези, които искат да пробват какво е дялова собсвеност, да го направят срещу инвестиционни разходи по-малки от месечните разходи за транспорт до работното място само на един човек от семейството. Бъдещите собственици, които изберат да инвестират в предложения комплекс „Морски Рай” край Бялата лагуна до Балчик, ще могат да пътуват по целия свят всяка година, колкото пъти пожелаят, като настаняването за цялото семейство за една седмица ще им струва само една минимална заплата.
Мрежата от компании за размяна по света Fractional Ownership (споделена/дялова собственост), в която членуват само и единствено собственици на дялова собственост в недвижимо имущество, съществува в повече от 76 страни, в които са включени над 7000 курорта (вилни селища), както и много индивидуални имоти, за които няма точна статистика. В световен мащаб индустрията се оценява на $ 18 млрд. В системата на Fractional Ownership участват и едни то най-големите международни ваканционни брандове като Wyndham Vacation Ownership, Marriott Vacation Club, Hilton Grand Vacation Club, Disney Vacation Club и др. 
Според проучване броят на курортите в Европа се е увеличил с близо 900 в периода от 2008 до 2010 г.

 

 


Сходни връзки

НОВА КОМПАНИЯ С НОВА ФОРМУЛА ЗА ПОЧИВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди