изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:49 EEST
Рибар пребит с приклад на пушка за два шарана    
Лов и риболовРибар от стражишкото село Виноград е бил зверски пребит от стопаните на язовир, защото уловил два шарана. След кървавата саморазправа Иван Димитров лежи в ортопедичното отделение на болницата във Велико Търново с натрошена бедрена кост, синини и отоци по цялото тяло. За драмата алармира областният лидер на ДПС в старата столица Атанас Атанасов. Екшънът се разиграл около 17 часа в петък на общински микроязовир в землището на с. Орловец, община Полски Тръмбеш.

“Познавам се с пазача, имахме уговорка и той пусна мен и четирима мои приятели да си наловим риба. И друг път сме ходили. Тъкмо бяхме нагазили във водата и хванахме два шарана, когато се появи автомобил “Арфа Ромео”. Спря до брега. От колата изскочиха четирима бабаити”, разказва потърпевшият Иван Димитров.

Водачът на наказателния отряд бил въоръжен с пушка, а останалите биячи стискали здрави тояги. Тарторът на групата захванал да стреля по въдичарите. “Приятелите ми се разбягаха и се изпокриха в близката горичка. Аз останах в язовира. Мъжете се втурнаха към мен и ме измъкнаха от водата, проснаха ме на брега и захванаха да ме удрят по цялото тяло. Налагаха ме с приклада на пушката и със сопите и крещяха: “Какво търсиш тук?”, разказва мъжът.

След като му дали урок с бухалките, биячите натъпкали Димитров в багажника на автомобила и отпрашили с пълна газ. Закарали го до брега на съседен водоем и го захвърлили да се гърчи в страшни болки на брега. После изчезнали.

“Наоколо нямаше жива душа. За щастие малко след това наблизо случайно мина автомобил с две момчета, които познавам. Захванах да викам и те ме видяха. Като разбраха, че съм сериозно ранен, ме качиха в колата и ме откараха в болницата”, казва Димитров.

Лекарите констатирали фрактура на лявото бедро и вероятно ще се наложи операция. За случая е уведомена полицията. В събота Димитров е бил разпитван в болничната стая от двама униформени.

В РУП-Полски Тръмбеш е образувано дознание за причиняване на средна телесна повреда.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Рибар пребит с приклад на пушка за два шарана | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди