изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:19 EEST
Раниха търновски бизнесмен при нападение в Хаинбоаз    
Новини Маскирани и въоръжени мъже нападнаха и простреляха търновски бизнесмен в Прохода на Републиката - Хаинбоаз близо до село Въглевци. Сигналът за стрелбата е подаден в 10,30 часа на телефон 112, съобщи директорът на ОДП-Велико Търново комисар Живко Коцев, цитиран от великотърновския сайт RegNews.net.От МВР потвърдиха за нападението.

Трима въоръжени и маскирани мъже са пътували в червено ауди със старозагорска регистрация. Те настигнали "Опел Зафира", блъснали го и открили огън с автоматично оръжие. Нападателите са стреляли по предната част на колата и гумите.

45-годишният Атанас Атанасов, е прострелян в слабините и двата крака. Откаран е в болницата във Велико Търново в тежко състояние и хеморагичен шок заради острата кръвозагуба.
"Спешно е опериран, но има опасност за живота му", съобщи директорът на болницата д-р Людмил Гецов, цитиран от Дарик радио.

Целта на тримата маскирани е била грабеж. По информация на RegNews.net 45-годишният Атанас Атанасов, който е от управата на "Булсатком" във Велико Търново, е пренасял голяма сума до Стара Загора без охрана. По непотвърдена информация той е пътувал с още един мъж.

От пресцентъра на МВР съобщиха, че огледът на място продължава, блокирани са входно-изходните артерии на Велико Търново по посока Хаинбоаз.
Провежда се мащабна полицейска операция по издирване на нападателите.

Полицаи с бронежилетки проверяват шофьорите и пътниците по пътя София-Русе в района на моста край град Бяла. Директорът на областната дирекция на МВР в Русе комисар Светослав Първанов обясни, че по пътя Бяла-Русе са изградени три временни контролно-пропускателни пункта (КПП).
Шофьорите и пътниците се проверяват за документи за самоличност. Прави се и оглед в превозното средство за наличие на оръжие.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Раниха търновски бизнесмен при нападение в Хаинбоаз | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди