изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:58 EEST
ПРАВЯТ МЕЖДУНАРОДЕН ШАМПИОНАТ ПО ПИЦА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ    
ТуризъмНа сайта си Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация съобщава, че на 12 и 13 септември морската ни столица ще е домакин на първия международен шампионат по пица за Купата на България. Пицари от България, Италия, Франция и други държави ще се състезават за приза в категория Пица Класика - кръгла. Темата на конкурса е Пица Excellence (пица гарнирана с качествени продукти използвани в съответния регион /държава).

Председател на журито ще е президентът на Световната Федерация на Пицарите – Джовани Менто. Член на журито е и журналистът Енрико Бианкини от списание PIZZA&PASTA Italiana, което има ексклузивните права да отразява шампионата за Италия.
Такъв шампионат не е провеждан досега у нас и от успешното му провеждане зависи дали България ще бъде одобрена от Световната федерация на пицарите за провеждане на етап от Европейско първенство по пица, добавят от браншовата асоциация. Спечелилият първо място получава право да се състезава на Световното първенство, а второ и трето място – на Европейското първенство по пица.
Организатор на събитието е първият българин достигнал до 8-о място на Световното първенство и на 3-о място в Европейското – Радостин Кирязов, ПИЦАРАДО и Българската асоциация на пицарите. БХРА също подкрепя това важно за професионалистите в България събитие.
 


Сходни връзки

ПРАВЯТ МЕЖДУНАРОДЕН ШАМПИОНАТ ПО ПИЦА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди