изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:04 EEST
Пожар изпепели две заведения в Китен    
НовиниДве заведения в град Китен са напълно изгорели след пожар тази нощ. Това съобщи „Фокус” по информация от Областната дирекция на МВР – Бургас.  В 04.50 часа тази сутрин е получен сигнал в Районното полицейско управление в град Приморско за пожар, възникнал в частен имот с две заведения в двора в град Китен, на ул. „Възраждане” 1.  Двете заведения за хранене са напълно изгорели – едното е пицария, а другото – за продажба на картофи, бира и риба цаца. И двете заведения са били с дървено-преносима конструкция.

Обгорели са и терасите на триетажната сграда в рамките на имота. В нея по време на пожара е спял персоналът на двете заведения. Летовници не е имало.
Около 7-8 души са били евакуирани навън и сред тях няма пострадали.
Собствениците на заведенията са реагирали много бързо и са евакуирали своевременно персонала, след което са подали сигнал за пожара на органите на реда.

Три пожарни коли са успели да потушат пламъците. По първоначални данни пожарът е възникнал заради забравен включен фритюрник в заведението за продажба на картофи и риба. В него е имало и газови бутилки, като вероятно няколко от тях са се възпламенили заради високата температура и са избухнали.

Днес предстои подробен оглед на мястото на инцидента, за да се установи причината за пожара и щетите. http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

Пожар изпепели две заведения в Китен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди