изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:48 EET
ХОРОСКОП ЗА 5 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 АВГУСТ

ОВЕН - С онези, с които сте обвързани финансово или в личен план ви предстои изясняване, за което отново е важно да сте премерени в думите си. Много истини ще излязат на повърхността.
ТЕЛЕЦ - Влечението ви към водните ширини ще ви заведе по-скоро до морския бряг, ако това е желанието ви, но са възможни и други дестинации, стига да решите.
БЛИЗНАЦИ - Разполагайки с известен финансов ресурс, ще се погрижите да погасите задължения и други плащания, които ви създаваха напрежение през последните дни.
РАК - Ще отбележите и конкретен напредък в професионалната сфера, който ще ви изведе напред, а някои от вас ще направи основни претенденти за желано място в управлението.
ЛЪВ - Отнасяйте се с повече грижи към здравето си и не се претоварвайте, мислете за себе си и дайте път на нещата, които ви вдъхновяват да се развивате. Търсещите работа имат шанс да попаднат на подходящото място.
ДЕВА - Очакванията на много от вас са свързани с нещо хубаво, за което сте работили и го желаете. Това ви прави по-уверени, дава ви сили и с делови подход ще насърчите и други в подкрепа на делата си.
ВЕЗНИ - Ако се чувствате наранени от нечии думи, простете и великодушието ви ще се оцени. Смело разкрийте способностите си и ще получите добра оценка за труда си.
СКОРПИОН - Необходимо е само да бъдете търпеливи и сигурни, че ще получите своето. Подмладяващите процедури днес имат видим ефект, а ако професионалната ви работа има отношение към тях, то клиентите ви ще останат доволни.
СТРЕЛЕЦ - За много от вас денят ще е натоварен, най-вече, заради финансови затруднения, породени от недобре направени разчети. Не проявявайте капризи и довършете всичко, с което започнете деня си.
КОЗИРОГ - Възможни са добри печалби, но нещата в голямата си част ще зависят от вас, за това бъдете борбени, креативни и добри. Ако предвиждате пътувания за края на седмицата е време да започнете подготовката си за тях.
ВОДОЛЕЙ - Има на какво да се насладите вечерта, стига да отворите сетивата си. В любовния ви живот настъпват промени, за някои свързани с дълготрайно обвързване, но са възможни и раздели.
РИБИ - В интимните отношения ще ви се разкрият истини, които могат да ви озадачат, има неща върху които ще се замислите дали да продължат така или да ги промените. Слушайте сърцето си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
ФЕЙСБУК-ГРУПА "БЪЛГАРИЯ-КИТАЙ" 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди