изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:17 EEST
БЕЗ СЪГЛАСИЕ ЗА ОИК В ДОБРИЧ    
ПолитикаПредставителите на политическите партии в Добрич не успяха да стигнат до съгласие за състава на Общинската избирателна комисия на проведените вчера консултации, съобщиха за НДТ от кметството.  Предвижда се комисията да е от 17 членове. От тях осем ще са от ГЕРБ, по трима от Коалиция за България и ДПС и по един от Атака, Синята коалиция и НДСВ. Предвижда се председателското място да бъде заето от представител на ПП ГЕРБ. Предложен е адвокатът и общински съветник Добромир Добрев. 

Не е постигнато съгласие за разпределението на зам.-председателското и секретарско място. Постъпили са предложения зам.-председателят да е от ГЕРБ, както и от Коалиция за България. За секретарското място имат желания от ДПС и Атака. От кметството казаха, че последната дума ще има ЦИК. Общината ще изпрати в централната комисия всички получени предложения до 13 август, а крайното решение трябва да е на ЦИК и да е ясно до 18 август.
 


Сходни връзки

БЕЗ СЪГЛАСИЕ ЗА ОИК В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди