изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:43 EEST
ДОБРОВОРЕЦ ОТ КОРПУСА НА МИРА ОТПЪТУВА ОТ ШАБЛА    
НовиниДоброволецът от Корпуса на мира Грег Дейвидсън, чийто престоя в Шабла приключи, е отпътува от добруджанската община през миналата седмица.

В продължение не две години той работи в общинската администрация. Дейността му бе  насочена към различни социални групи и най-вече към децата.
По професия Грег е еколог. Негова е идеята и реализацията на двете природозащитни бригади през миналата и през тази година, информират от кметството в Шабла. Американецът е и създател е на местната скаутска организация „Ястребите”, която се радва на голям интерес от страна на децата и се разраства непрекъснато. По негова инициатива беше създаден отборът по бейзбол, които с много малко тренировки успя да се включи в състезания на областно и зонално ниво. След отпътуването си Грег е оставил в Шабла много приятели.
По идея на създадената от него скаутска организация той засадил дърво в двора на Зеления образователен център, а скаутите го нарекли на него.
 


Сходни връзки

ДОБРОВОРЕЦ ОТ КОРПУСА НА МИРА ОТПЪТУВА ОТ ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди