изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:33 EEST
16 г. затвор за баща, изнасилвал 4 г. 12-годишната си дъщеря    
Ред и сигурност 35-годишният таксиметров шофьор от Черноморец Петко Полименов бе осъден на 16 г. затвор от Бургаския окръжен съд, затова че в продължение на 4 години е изнасилвал собствената си дъщеря, която сега е на 12 години. Съдът, председателстван от Деница Вълкова, заседава до късно снощи, след което постанови присъдата си, съобщиха бургаските сайтове BurgasNews и besove.com. За първи път бащата посегнал на детето си, когато Анета била на 8 години.

Тогава момиченцето не казва веднага на майка си Радка. По-късно - през 2009 г., детето се престрашава да говори, но заради заплахи Радка Полименова не сигнализирала в полицията. Надявала се, че съпругът й ще спре да посяга на Анета. През същата година Радка води на преглед дъщеря си и е готова да подаде сигнал, но отново се отказва.
Майката обяснява, че в следващите две години заради заплахи детето отрича насилието върху себе си.

На 1 май 2011 година 35-годишният мъж отново посегнал на дъщеря си, този път за последно. Петко Полименов е задържан веднага, след като лекарски преглед показва, че детето е жертва на сексуално посегателство. По-късно експертиза в специализирана клиника във Варна потвърждава това.

За три месеца Анета е била настанена в защитено жилище, далеч от баща си. Тя отказва да се яви в съдебната зала за процеса, който през цялото време се провеждаше при закрити врата. Пред адвоката си детето заявило, че не иска да вижда баща си. Майката пък разказала, че съпругът й се е зарекъл да я убие. Семейството има и 10-годишен син.

12-годишната Анета бе разпитана по конферентна връзка от защитеното жилище. Присъстващите в залата са чули ужасяващите подробности за възпитателните методи на Петко Полименов. За всяко най-дребно провинение – разхвърляна стая, неоправено легло, неизмити чинии, той наказвал дъщеря си с бой и секс. После казвал, че тя си го е поискала и заслужила. Давал на дъщеря си пари или я заплашвал, за да мълчи.

Присъдата може да се обжалва пред Бургаския апелативен съд.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

16 г. затвор за баща, изнасилвал 4 г. 12-годишната си дъщеря | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
16 г. затвор за баща, изнасилвал 4 г. 12-годишната си дъщеря
Автор: Anonymous да 2011-08-05 @ 17:33 EEST
изрод
16 г. затвор за баща, изнасилвал 4 г. 12-годишната си дъщеря
Автор: Anonymous да 2011-08-05 @ 19:32 EEST
Ей, за това трябва да върнат смъртното наказание.
16 г. затвор за баща, изнасилвал 4 г. 12-годишната си дъщеря
Автор: Anonymous да 2011-08-05 @ 23:11 EEST
кастрация!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 4.58 секунди