изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:53 EET
Прокурорски син в кървавата гонка на бул."България"    
Новини"Не го пожелавам на никой родител. Ще си понесе последствията", обеща магистратът. Прокурорско синче е шофирало БМВ –то, което участва в катастрофата на бул ”България”. Детето на прокурора от Софийска градска прокуратура Венцислав Андреев- Бисер е управлявало автомобила, който помете двама души на спирката до пл. Ручей. "Всички сме в шок. Синът ми е бил участник в ПТП-то снощи. Много съжалявам за станалото. Не го пожелавам на никой родител. Синът ми е голям човек и ще понесе своята отговорност.

А каква ще бъде тя, ще разберем от разследването. Искам да поднеса своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите", се казва в изявлението на прокурор Венцислав Андреев.
Двамата шофьори, които тази нощ убиха при катастрофа двама души на бул. „България”, все още не са задържани.
Водачите не са употребили алкохол, но засега няма да бъдат арестувани, посочиха от полицията. Причината затова е, че все още не е готова техническата експертиза, която трябва да изясни причините за инцидента, уточниха от СДВР. Полицията работи и по версията и за нелегална гонка.
 


Сходни връзки

Прокурорски син в кървавата гонка на бул."България" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди