изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:36 EEST
Бойко Борисов: Подслушването е гаранция за демокрация    
ПолитикаПрез есента и "Стандарт енд пауърс" ще ни вдигнат кредитния рейтинг, заяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Акценти" по Нова телевизия. Борисов продължи изказването си като изрази огорчението си от факта, че Доган, Костов и Станишев са се подписали за неговото сваляне от власт.

Защо Костов ме излъга, защо вдигна ръка срещу мен оня ден? Нали помните как дойде при мен с цветя и банани, когато бях в болницата преди изборите? Какво ми каза тогава? Ние сме зад теб. А сега иска свалянето ми, сподели още премиерът.

Не харесвали Цветанов. Ние всички му ги казахме грешките на Цветанов, но и той свърши много работа. Какво, като са ме подслушвали?

По думите на премиера подслушването е гаранция, че има демокрация и според него няма недосегаеми хора.

Сега си хапват...ръцете, като виждат спортната зала. Хората ще разберат, че 22 г. са лъгани, като са гласували за Костов и за Станишев. А след мен всичко мога да покажа с пръст - Южната дъга, северния тандем, Дунав мост 2 - абсолютно провален проект. Лесно е да се прави първа копка - вземам една мотика, разкопавам цялата държава и толкова. А аз откривам, когато е осигурено финансиране, проектиране и всичко останало, добави още премиерът.

Аз си имам социология. При откриването на залата оня ден от 12 хиляди 10 хиляди са си купили билети. Хората ме поздравяват по улиците. Това е моята социология.
Според Бойко Борисов в момента демокрацията цъфти.

На въпрос защо се вадят депутати от ГЕРБ, за да се кандидатират за кметове Борисов отговори: Две години да стоиш на банката в парламента е достатъчен опит, за да отидеш в местната власт. А новите, които идват в парламента, се развиват. Така партията се обновява и се развива. Всяка партия си е назначила анализатор. Ние нямаме. Анализатор съм си аз. Премиерът попита риторично „Къде са им кадрите на другите партии". На "дългата скамейка" не виждам други освен Румен Петков, Румен Овчаров, Георги Пирински. При Костов колко са? Костов, Агов, Катя. Кои са младите? Москов го отрязаха от всякъде.

Премиерът вярва, че хората не са елементарни и разбират че трябва да заработи икономиката, за да се вдигнат заплатите и пенсиите. Относно тройната коалиция, която управлява ВСС, Борисов обяви, че няма да се занимава повече с тях и заключи с думите: „Нека си изпият горчивата чаша до дъно".

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Подслушването е гаранция за демокрация | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бойко Борисов: Подслушването е гаранция за демокрация
Автор: Anonymous да 2011-08-07 @ 00:59 EEST

Наистина е така. Ако обществото е демократично, като те хванат, че подслушваш незаконно яхваш метлата и кой от къде е... Нема Мърдок, нема Фърдок... А тука? Твърдо "нье! на ньеутронната бомба"!

" Щото идьем от дальеку и гуворьим твърдье мьеку и са боримье за мир и разоръжаванье" ....

... и демокрация :-)))) 

Бойко Борисов: Подслушването е гаранция за демокрация
Автор: Anonymous да 2011-08-07 @ 08:56 EEST
простак!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди