изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:02 EEST
АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ    
Политика

Тежката дума за одобрение на кандидата, избран на общинската партийна конференция има Висшия партиен съвет. 8-часова общинска конференция проведоха в събота социалистите в Добрич. Темата на заседанието бе основно да бъде излъчен кандидат - кмет на БСП за предстоящата надпревара на местните избори в Добрич. След оспорван дебат и гласуване се стигна до балотаж, на който бе избрана арх. Емилия Добрева. Това съобщи за НДТ областният лидер на партията Владимир Калчев, срещу когото дамата се изправи на балотажа, тъй като и той бе един от шестимата номинирани.



 Калчев поясни, че Добрева е спечелила с 39 гласа, срещу 33 за него. Тази година социалистите за първи път проведоха избора за кандидат по нов начин. Предварително на проведени заседания на организациите се правиха номинации. В рамките на 20 дни шестимата номинирани - Галина Митева, арх. Емилия Добрева, Юлия Стаматова, Владимир Калчев, Диян Дяков и Радослав Иванов провеждаха срещи с представители на различни слоеве в обществото, неправителствени организации и бизнеса, като всеки защитаваше своята кандидатура. Изборът бе проведен на 6 август, когато се състоя общинската партийна конференция. След проведения дебат и първоначално гласуване, се стигна до балотаж, който изправи един срещу друг Владимир Калчев и арх. Добрева, която в крайна сметка спечели повече гласове.
Арх. Емилия Добрева е родена в Добрич. Завършила е архитектура в София. През периода 1989-1991 г. е главен архитект на община град Добрич. От 1992 г. има собствено проектантско бюро. Тя е била член на БКП до 1989 г. След настъпването на демократичните промени не е влизала в редиците на БСП и до днес е безпартийна. През 2003 г. не спечели доверието на БСП, за да бъде техен кандидат за кмет в тогавашните местни избори и се яви като независим кандидат, издигната от Инициативен комитет. Тогава арх. Е. Добрева влезе като съветник в ОбС.
БЛИЦ
- Арх. Добрева, честито. Как приехте номинацията Ви?
- Благодаря. Макар че още не е окончателна, защото се чака одобрение, я приемам със смесени чувства, но и задоволство. Това е изключителна отговорност и аз си давам сметка колко трудно е един нов човек, макар и не съвсем неопитен, да влезе в администрацията.
- Какво трябва да се направи, според Вас, за Добрич?
- Както казах и на самото представяне, колкото и на пръв поглед да не изглежда така, една община има своите лостове и начини да предоставя комфортни условия на бизнеса. Смятам, че е най-важно да привлечем инвеститори, които да разкриват работни места в града, за да живеят хората по-добре.

АРХ. ЕМИЛИЯ ДОБРЕВА: "ДОБРИЧ СЕ ПРЕВЪРНА В МОДЕРЕН ГРАД"

 


Сходни връзки

АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ | 12 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-08 @ 20:40 EEST
Има ли бъдеще за младите в Добрич , след като се издигат за кметове - ПЕНСИОНЕРКИ - 60 г.-Ем.Добрева,Д.Николова - 56г. ? За какво креативност и иновации говорим след като тях ги интересуват ,,далаверки,, за последно и да се уредят с по-високи ПЕНСИИ. Пука им за Добрич , като има ,,БАЛАМИ,, да гласуват за тях !
АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-08 @ 20:54 EEST
БСП издигаг за кмет на Добрич , БОСА на месната архитектурно-строителната МАФИЯ - Емилия Добрева! Пази боже Добрич от нея и от ,,Госпожата 10 % ,, - Д. Николова !
АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-08 @ 22:13 EEST
Информацията показва, че Калчев е бил бламиран. В "белите" държави при такава ситуация се подава оставка...
АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-08 @ 23:06 EEST

За сега като гледам няма достойни кандидат кметове за Добрич... Май-пак ще бутаме с г-жа 10%, бляхххххх омръзна ми...

 

АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 05:50 EEST

излагат се. Трябваше да изберат Радослав.

АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 09:22 EEST
Време е да се даде път на по - младите. Нека се пенсионира най - сетне и стига се е правил на велик като че ли след него света ще свърши
АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 12:46 EEST

Кмета на селската община отдавна не кметува в интерес на жителите и,а царува за свой личен интерес.На всички е извесно перманентния му махмурлук,излишно самочувствие,болно съзнание и безхаберие - граничещо с наглост.Наглост,породена от вярата,че неговото управление е без алтернатива,наглост присъща на диктатори,които смятат,че всички могат да бъдат мачкани,обиждани и пренебрегвани.Но диктаторите рано или късно си отиват в небитието,и това на Петков ще му се случи на тези избори.Хората не могат да бъдат излъгани за трагичното положение на обрания бостан - община селска.

АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 14:56 EEST
Мишоци, като знаете много защо не коментирате във фейсбук с имената си, а сте всесилни анонимно?
АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 15:55 EEST
Osven da pljuete i da se oplakvate ne6to drugo mojete li, kompleksari takiva? Neveji kato vas nqmat pravo da pi6at takiva gluposti za 4ovek kato arh. Emiliq Dobreva! Dokato razsyjdavame taka do nikyde nqma da stignem!!!
АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 16:02 EEST
Освен да плюете и да се оплаквате, нещо друго можете ли комплексари такива? Невежи като вас нямат право да пишат такива глупости за Човек като арх. Емилия Добрева! Докато разсъждаваме така - до никъде няма да стигнем!!!
АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 17:05 EEST

Хайде да се научиш да пишеш на кирилица!

АРХ. ДОБРЕВА Е НОМИНАЦИЯТА НА БСП ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ
Автор: Anonymous да 2011-08-09 @ 23:26 EEST
Работила съм в община добричка.Още не мога да се отърся от кошмарите,които изживях като служителка при този неграмотен селски хитрец и диктатор Петко Петков- кандидат за кмет шести мандат,отнел здравето и обидил по най - долен и циничен начин  достойнството на много жени  и служителби.От длъжността която заемах,твърдя, че той е най корумпирания кмет в областта,крайно време е да му облекат раирани пижами и всички ощетени да заведем дело в комисията по дискриминация,на която е чест клиент,а защо не и в съда в ХАГА.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди