изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:12 EEST
ЧАКА СЕ НАЗНАЧЕНИЕ НА ОИК    
Политика

Община град Добрич е подала в Централната избирателна комисия протокол, както и становище от Коалиция за България, след проведените консултации за състава на Общинската избирателна комисия /ОИК/.



Това съобщи главният секретар на общината Румен Русев. Той поясни, че участие в консултацията са взели всички парламентарно представени партии плюс НДСВ, които имат евродепутати. "С решение на ЦИК е определено, че ОИК ще е от 17 души - 8 от ГЕРБ, 3 - Коалиция за България, толкова и за ДПС, и по 1 представител на Синя коалиция, Атака и НДСВ. Участниците в консултациите се разбраха за председателското място - то ще е за ГЕРБ, но не стигнаха до консенсус за позициите зам.-председател на комисията и секретар. Всички подписаха протокола, с изключение на представителите на Коалиция за България, които представиха становище" - сподели Р. Русев. Секретарят на кметството добави, че се чака решението на ЦИК за назначаване на комисията, което трябва да стане до 18 август.

 


Сходни връзки

ЧАКА СЕ НАЗНАЧЕНИЕ НА ОИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди