изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:08 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез почивните дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 7 криминални престъпления.

 

-На 07.08.2011 г., в РУП Балчик се тъжи румънски гражданин, затова че по ул. “Приморска”, в гр.Балчик неизвестен извършител чрез издърпване му е отнел мъжка чантичка, в която е имало 325 евро, лични документи, ключове за автомобил и хотел, мобилен телефон и кредитна карта.

-На същата дата, в РУП Албена е получено съобщение, затова че неизвестен извършител е проникнал през прозореца в къща, намираща се  в с.Оброчище, общ. Балчик  и е извършил кражба на 2 портфейла, в които е имало 2 кредитни карти, 1200 лв. и валута.

По случаите са работи в условията на досъдебни производства.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Каварна е установен и задържан М.И., на 21 години от гр.Каварна. Същият е извършил кражба на цифров фотоапарат от частен дом в гр.Каварна. Откраднатата вещ е върната на собственика. По случая е образувано досъдебно производство.

-При извършена проверка от служители на РУП Каварна на л.а. “Фиат Бареча”, управляван от 37 годишен гражданин са намерени и иззети 16 кутии цигари без бандерол марка “ROYALS”. Цигарите са предадени в Агенция “Митници”, по компетентност.

 

 През денонощията на територията на областта са възникнали 4 пътно -транспортни произшествия с 6 ранени граждани, без опасност за живота. Установени са 5 случая на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 06.08.2011 г., около 09.25 часа е получено съобщение за възникнало пътно- транспортно произшествие по пътя гр.Шабла- с.Горун, на около 3 км след гр.Шабла, при което 64 годишен румънски гражданин, управлявайки л.а. “Рено Меган”, поради движение с несъобразена скорост и неспазване на дистанция е блъснал движещия се пред него л.а. “Рено Лагуна”, управляван от 32 годишен румънски гражданин. В резултат на произшествието, возещата се на задната седалка на л.а. “Рено Меган” 26 годишна румънска гражданка е получила рана на главата и е настанена в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

-На 07.08.2011 г., около 16.25 часа е получено съобщение за възникнало пътно- транспортно произшествие по пътя КК Албена- гр.Добрич, на около 2 км след с. Славеево, при което 20 годишния водач на л.а. “Опел Зафира”, поради движение с несъобразена скорост е излязъл от пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво. В резултат на произшествието са нанесени значителни материални щети по автомобила. Водачът и пътуващото с него 18 годишно момиче са прегледани в МБАЛ Добрич и освободени без наранявания.

-На 08.08.2011 г., около 03.30 часа в гр.Добрич от полицейски автопатрул на РУП 01 Добрич е спрян за проверка л.а. “Ауди А4”, управляван от 40 годишния Д.К. от гр.Добрич. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 2,30 промила в издишания от водача въздух. Работи се в условията на незабавно производство.

 

            Възникнали са 2 пожара с материални щети и 18 пожара без и щети. Проведени са 4 аварийно-спасителни дейности.

           

 

 

 

 

08 август 2011 г.                                                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди