изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:48 EEST
Сексинг по морето? Направо без пари!    
Любопитно Истерията по балконинга остава на зададен план, щом стане дума за секс по родното Черноморие. Евтината услуга привлича все повече туристи у нас именно заради доброто качеството и ниските цени същевременно. Е, ниски, ниски – колко да са ниски? Ами да кажем, че един германец спокойно може да се наслади на плътското удоволствие срещу… 2 евро!   Разбира се, че има и доста по-високи цени, но там говорим вече за елитната проституция. Заради огромната конкуренция по морето обаче, дори ВИП пеперудките смъкват цените на сексинга.   По-непридирчивите туристите ползват евтините услуги направо от улицата.

След приличен алкохолен запой в късните часове на нощта чужденците, жадни за секс услуги, се забелязват от километри. А родните жрици на любовта имат и подход. Дори не им е нужно да знаят езика – само го поглеждат похотливо, хващат го за мъжкото достойнство и му пошушват на ушенце: „Сексинг?”. Така набързо, някъде там в някой храст или на безлюден плаж, поредният турист остава доволен от българския туризъм.
  Срещу скромната цена от 2 евро, чужденецът не може да очаква невероятно удоволствие, нито екстра от тип на “blow job” – всичко приключва в рамките на 5 минути. За другото – цената се вдига. Въпреки това, клиентът е доволен.
  Ако 2 евро ви се струват смешно малко, спомнете си за платената любов в подлеза пред президентството – 3,5 евро за сеанс! И като имаме предвид, че на морето конкуренцията е убийствена, 2 евро са напълно нормална цена за секс, и то с ромка.
  По-обиграните пеперудки знаят как да си изкарат и повече, но „евтините жрици” по морето разчитат най-вече на количеството дневни клиенти. Спокойно могат да си докарат по 50 евро на ден. И туристите остават наистина много доволни от новата услуга сексинг по морето, разкриват родни хотелиери.  http://erotic.erogance.eu/

Tiffany Selby 46 ЕЛИТНА ЕРОТИКА 18+

 


Сходни връзки

Сексинг по морето? Направо без пари! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.58 секунди