изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:36 EEST
ГЕОРГИ ХРИСТОВ ПЕЕ ЗА ЧРД НА АЛБЕНА    
ТуризъмГеорги Христов ще пее за рождения ден на курортен комплекс "Албена", разкри ръководителят на сектор култура в комплекса DJ Теди Джордо.

Дружеството, което е собственик на най-големия и най-красив курорт по Добруджанското Черноморие подготвя грандиозен купон за своя рожден ден, с който да зарадва своите гости. Огромна сцена с размери 9 на 11 метра ще бъде издигната на зеления килим в близост до централното управление. Програмата, която подготвят от комплекса е изключително богата - със свои изпълнения публиката ще зарадват две руски фолклорни групи, както и детска формация от Добрич. Купонът ще продължи с изпълнения на едно от младите открития - Косара. Наред с новото поколение талантливи изпълнители, място на сцената ще заемат и доказани имена от родната рок и поп музика. Данчо Караджов и "Сигнал" ще представят букет от хитовете си. В концерта участие ще вземе и DJ Dias. За всички има подготвена томбола, много изненади. Естествено, за рожден ден, домакините ще поднесат и огромна торта, а празникът ще завърши с илюминации и заря.
Снощи концерт в курорта изнесе Веселин Маринов, който включи Перлата на българското Черноморие в своето национално турне.
 


Сходни връзки

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ПЕЕ ЗА ЧРД НА АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди