изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:39 EEST
ГУБЕРНАТОР ЗОВЕ: "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!"    
ЕкологияОбластният управител Желязко Желязков и служителите от администрацията се включват в екоинициативата, която стартира bTV Media Group, съобщиха от пресцентъра на областна администрация.

Оттам припомнят, че целта на кампанията под мотото "Да изчистим България!", е да обедини потенциала на гражданите, институциите и бизнеса, за да направим с общи усилия градовете и селата в страната по-чисти, за да запазим красотата на българската природа и да създадем чувство на отговорност у всеки от нас за мястото, където учи, работи и успява, където се забавлява и се среща с любимите хора, мястото, което всеки нарича моя роден край, моята Родина.
Идеята е през следващата една година всеки отговорен гражданин, институция, медия, община, гражданска организация, да намери своето място в този проект и да даде своя принос.
С подкрепата на тази екоинициатива, Ж. Желязков и служителите от областна администрация Добрич, заявяват своята съпричастност към проекта, своята екологична култура и своето отговорно отношение към визията на нашия град и цялата област, към нашата обща кауза - опазването на чистотата на природата.
Амбицията на кампанията "Да изчистим България" е всички заедно да направим света по-чист, по-уютен и по-зелен. От 4 години насам опитът "чистене на една държава за един ден" се предава от страна в страна. През 2012-а акцията ще бъде глобална. Денят е 21 април.
 


Сходни връзки

ГУБЕРНАТОР ЗОВЕ: "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГУБЕРНАТОР ЗОВЕ: "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!"
Автор: Anonymous да 2011-08-12 @ 22:12 EEST
Да изсчистим боклуците в политиката
ГУБЕРНАТОР ЗОВЕ: "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ!"
Автор: Anonymous да 2011-08-12 @ 22:23 EEST
Първо да започнем от тоя боклук който ни призовава!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди