изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 АВГУСТ

ОВЕН - В делова обстановка ще отхвърляте задачите си, като ще се погрижите за семейството и вечерните си изяви. С други думи – очаква ви натоварен, но ползотворен ден.

ТЕЛЕЦ - Мислете позитивно и бъдете отворени за новите предизвикателства, които идват. С конструктивните си решения ще бъдете полезни затова да сте в добра форма е просто задължително.

БЛИЗНАЦИ - Покажете уважението си към онези, които ви обичат и ви помагат, както и към всички, с които живота ви среща. Погрижете се и за семейството си, изненадайте приятно близките си.

РАК - В любовта не предприемайте инициативи и ще подсилите интереса на партньора си, но не го правете прекалено често.

ЛЪВ - Отпуската е в ход и ще преминат в добро настроение през днешния ден. Заздравяване на семейните връзки. Имате свое разбиране за нещата и то е по-важно за вас от мнението на „добронамерените” ви съветници.

ДЕВА - За необвързаните времето сякаш ще минава по-бързо, влюбени и щастливи, ще се радвате на новата си любов.

ВЕЗНИ - Във всички случаи ще се чувствате по-добре, ако сте на почивка, но не на всички това ще им се отдава, за това бъдете активни и ще се справите.

СКОРПИОН - Битови въпроси и възможно неразположение ще оставят други от вас в къщи. Пасивността ще ви спаси от конфликти. Козметичните процедури ще бъдат с видимо добър ефект.

СТРЕЛЕЦ - Насладете се на почивката си, ако сте в отпуска и не сте устремени към превземане на нови височини.

КОЗИРОГ - Заобиколени сте от хора, които ви обичат и вдъхновяват за творчески изяви. Убедително ще налагате присъствието си там, където бихте желали да се реализирате, независимо от съпътстващите ви трудности.

ВОДОЛЕЙ - Започнатото в последно време ще го приключите днес, или с днешния ден ще поставите началото на нещо ново. Всичко ще зависи от вас и в този смисъл е добре да се приведете в подходящата форма.

РИБИ - Не се стремете към одобрението на всички, това просто е невъзможно и гълта енергия, която бихте могли да насочите в полезна за вас насока. Поздравления от човек, когото цените и обичате.


Вижте каква ще е Годината на коня за различните зодии

Кое цвете сте според зодията?

Любовта през 2014 г.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди