изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:39 EEST
Призовават Гърция да върне драхмата    
По света"Гърция може би трябва да напусне еврозоната", пише в. "Ню Йорк таймс" в статия, в която се цитират мненията на икономисти, според които страната трябва да се реши на такава стъпка "в името на своето собствено добро и доброто на Континента".  "Някои в Германия поставят въпроса за излизането на Гърция от еврозоната, където дълговата криза прилича на филм за оцеляването на една група неудачници... Ако водата и яденето не стигат за всички, някой трябва да се жертва и погледите са обърнати към Гърция..." посочва вестникът.

"По-добре за всички и особено за Гърция е тя временно да се оттегли от еврозоната", смята директорът на германски икономически институт Ханс Вернер Зин.
В същата публикация "Ню Йорк таймс" визира и други страни, които вероятно също трябва да напуснат еврозоната, като Италия и Португалия, допълва БТА.
Авторите на статията напомнят за корицата от миналата година на германското сп. "Фокус" с Афродита Милоска, която на снимката показва среден пръст.
"Измамниците в нашето евро семейство" беше заглавието, което очевидно визираше Гърция. Подобни мнения за Гърция не са преставали да се изказват публично в Германия, посочва "Ню Йорк таймс". http://banks.dir.bg
 


Сходни връзки

Призовават Гърция да върне драхмата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди