изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:21 EEST
В ПОНЕДЕЛНИК ОТКРИВАТ ПЪРВИЯ ФЕСТИВАЛ НА МЕДА И ПЧЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ    
НовиниДнес в Добрич за първи път ще се проведе фестивал на меда и пчелните продукти, като инициативата е в рамките на Национална седмица на меда и се организира от Съюза на българските пчелари. Това съобщиха от пресцентъра на областна администрация. Оттам уточняват, че проявата е под патронажа на областния управител Желязко Желязков и със съдействието на община град Добрич. Откриването е насрочено за 10 часа сутринта в центъра на града, като идеята е да се даде възможност за директна среща и обмен на информация между производителите – пчелари, както и да се повиши популярността на пчелните продукти и познаваемостта им от гражданите.

По време на фестивала ще се предложи дегустация на мед и други пчелни продукти, произведени в цялата страна. След обяд е предвидена среща – разговор с гост-лектори проф.Чучкова и д-р Ангел Грънчаров от Националната асоциация на научните работници в областта на пчеларството. На срещата ще присъстват инж. Михаил Михайлов, председател на УС на Съюза на българските пчелари и Янко Янков, зам.- председател на съюза и председател на областната структура във Варна.
 


Сходни връзки

В ПОНЕДЕЛНИК ОТКРИВАТ ПЪРВИЯ ФЕСТИВАЛ НА МЕДА И ПЧЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди