изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:10 EEST
ВАКАНЦИЯ - МЕЧТА В АЛБЕНА ЗА ВСЕКИ ДЖОБ    
ТуризъмНай-новите оферти на Перлата на родното Черноморие - Албена, предлагат ваканция - мечта за всеки джоб. Който досега не е направил своята резервация за летен отдих, може да се възползва от възможността и в последните летни дни да си подари релакс на брега на морето, съчетан с изключителното качество на туристическия продукт, предлаган в курорта. За ваканция в периода от 27 август до 11 септември, тризвездните хотели "Ралица" и "Вита Парк", които работят по формулата ултра ол-инклузив легло в двойна стая е на цена от 70 лв. С 15 лв. по-евтино за същия период от време е предложението на хотел "Ком", където цената е 55 лв. Цените важат за нови резервации, направени след 3 август, уточнява на сайта си, дружеството.


На достъпни цени е и офертата за ваканция на брега на морето в периода от 28 август до 11 септември, като изцяло офертите са за хотели на първа линия. Вариантите за избор са между хотели, работещи по формулата "Всичко в цената", като легло в двойна стая е от 85 до 50 лв. С пет лв. по-евтина е офертата на хотел "Амелия", също на първа линия и категория три звезди, който работи по програма пълен пансион - нощувка с включени трите основни хранения. Тризвездният "Калиопа" нощувка със закуска и вечеря за този период е 48 лв., а най-евтино почивката излиза в "Доростор", където нощувка със закуска е 27 лв. Независимо коя оферта ще бъде предпочетена, всички туристи ползват безплатен чадър и два шезлонга на плажа в комплекса.
Преди два дни зам.-директорът по продажби в курорта Йовка Страшилова е съобщила за ефира на радио "Добруджа", че от началото на годината туристическият комплекс отчита ръст от 7 на сто на туристи. 20 на сто тази година са се увеличи немските гости и 2 пъти е нараснал броя на поляците, почиващи в Албена, съобщиха колегите от електронната медия. В ефир Страшилова е заявила още, че през септември се очакват много  индивидуални  туристи и 1800 участници в европейското по шах с 10 дни пребиваване. Курортът очаква и гости, които ще дойдат за фестивала на рекламните агенции, както и такива, които ще се възползват от офертата за хора над 55-годишна възраст от страната и Румъния, с включена  балнеология и екскурзия.
 


Сходни връзки

ВАКАНЦИЯ - МЕЧТА В АЛБЕНА ЗА ВСЕКИ ДЖОБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди