изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:38 EEST
Шантавите играчки на богатите    
ЛюбопитноИзвестните и богатите в Холивуд обичат да харчат парите си и да показват начина си на живот, който могат да си позволят благодарение на богатството си. Последната мега покупка беше през юли, когато звезда от Холивуд купи къща за 85 милиона долара. Ето и малка част от останалите странни покупки на богатите и известните, за които информира порталът newsoxy.com.

 

Лейди Гага си купува машина за 50 000 долара, която засича присъствие на духове. Очевидно ексцентричната поп звезда вярва безрезервно, че духовете съществуват. Нещо повече, тя мисли, че са около нея и я застрашават.

Боно купува самолетен билет за 1700 долара за шапката си. През 2005 певеца от U2 решава, че непреодолимо се нуждае от шапката си и решава да я пренесе от Лондон до Италия с билет за първокласно пътуване със самолет.

Ким Бейсинджър харчи 20 милиона долара, за да си купи град. През 1989 Бейсинджър купува град Браселтон, Джорджия за 20 милиона долара. Нейната цел е да превърне селището в място за кино студиа. Идеята обаче никога не се реализира и Ким е принудена да продаде града. Като се има предвид покупката й, не е и изненадващо, че Бейсинджър беше принудена да обяви банкрута си.

Кени Уест има диамантени зъби. В шоу програма Уест информира света за диамантените и златните си зъбни импланти. Когато е попитан защо е направил това, той отговаря, че така му се струва по-готино, затова се е сдобил с подобен антураж.

Сури Круз, на 3 години, носи ултра скъпо портмоне. Повечето три-годишни деца обичат да си играят с празна картонена кутия. Майката на детето, Кети Холмс, й е купила портмоне за 850 долара.

През 1982 Стивън Спилбърг решава да отдели 60 000 долара за шейна, показана в Кан. Със сигурност шейната е част от кино историята, но има и много по-евтини и практични начини да влезеш и излезеш от кино студио.

http://news.expert.bg

 


Сходни връзки

Шантавите играчки на богатите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди