изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:41 EET
ХОРОСКОП ЗА 16 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 АВГУСТ

ОВЕН - Проверявайте информация, която получавате, съществува опасност от подвеждане и заблуди. Ще се вълнувате от предстояща среща, най-вероятно става въпрос за връзка, която има бъдеще, но ако сте обвързани, бъдете дискретни, защото може да ви разкрият. Общите ви цели с партньора са осъществими.

ТЕЛЕЦ - Не се лишавайте от нищо днес, поглезете се и не пречете на другите да го направят за вас. Почистването и освобождаването от ненужни вещи ще освободи енергия за полезни неща, не се колебайте да го направите.

БЛИЗНАЦИ - Доверието, с което ви приемат е напълно заслужено и самочувствието ви е оправдано. Запазете добронамереността си и се концентрирайте върху важните си дела, и най-вече върху онези, носещи полза на повече хора.

РАК - Творчески или друг проект ще ви срещне с интересни личности, които ще привлечете за каузата си. Бъдете дружелюбни и не изтъквайте заетостта си пред онези, които търсят вниманието и подкрепата ви.

ЛЪВ - Споделете мислите и вълненията с партньора си, ако те са притеснителни - от това ще ви стане по-леко, а ако са ведри, ще направите деня му по-приятен.

ДЕВА - Както и до сега, ще се отличавате с творчески подход и навременни решения, от които ще оставате доволни. Следете за здравето си и се пазете от разболяване, за да не се получат усложнения.

ВЕЗНИ - Няма да липсват и изненади, най-вече там, където считате работата си за „опечена”, за това бъдете подготвени. Други ще се подготвят за предстоящо пътуване, за някои в чужбина. Родителски притеснения.

СКОРПИОН - Въпреки умората няма да ви липсва настроение за развлечения вечерта. Може би причина за това е и присъствието на човека, когото харесвате.

СТРЕЛЕЦ - Финансови затруднения могат да възпрепятстват предстоящо пътуване, но няма да се откажете. Подарете си нещо приятно вечерта, натоварването ви заслужава и повече.

КОЗИРОГ - Освободете се от ненужните вещи и дайте път на по-добрите енергии да заемат своето място в живота ви. Бъдете активни и принципни, за да постигнете очакванията си.

ВОДОЛЕЙ - Предстоящо пътуване или друго начинание ще ви срещне с нови хора и зареди с позитивни очаквания. Организирайте семейна вечеря и насърчете роднините си да се включат в подготовката й.

РИБИ - Домашните ремонти ще продължат, започваш едно, а излизат още неотложни поправки, но всичко по реда си. Придобивки от битов характер ще направят вечерта ви особено вълнуваща, събирайки се цялото семейство.

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди