изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:56 EEST
Един мъж загина, дете и жена са ранени при тежка катастрофа    
НовиниМъж загина, а други двама души са сериозно ранени при катастрофа на пътя Плевен-Ловеч, станала малко след 15,00 часа днес. Челно са се ударили „Фолксваген” и „Опел Астра”, които са смачкани до неузнаваемост. При сблъсъка в ламарините на автомобила „Опел Астра” останали заклещени телата на водачката и двамата й спътници, съобщиха от плевенската полиция пред "Фокус". На мястото, което се намира на около 10 километра от Плевен, дошли екипи на „Пожарна безопасност и защита на населението”, които да извадят хората.

Най-сериозно било състоянието на възрастен мъж, който бил откаран в кома в плевенската болница, но по-късно починал. 10-годишно момиченце е с наранявания в областта на гърдите, а жената зад волана е със счупен крак. И двете са настанени за лечение в УМБАЛ Плевен.
Шофьорът на „Фолксвагена” пък е неконтактен. Той е пътувал сам.

Полицейски екипи изясняват обстоятелствата около катастрофата. Движението не е спряно, но е забавено, уточниха от областната дирекция на МВР.

В момента се обсъжда нова стратегия за безопасност на пътя, при която да бъде наложена забрана на шофьорите да ядат, пият, пушат, гледат DVD или да пишат SMS-и в движение.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Един мъж загина, дете и жена са ранени при тежка катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди