изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:03 EET
ХОРОСКОП ЗА 17 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 АВГУСТ

ОВЕН - Проявете търпение в контактите си, особено на работното място, където е възможно да срещнете неразбиране по въпросите, върху които работите и проблемите, от които се вълнувате.

ТЕЛЕЦ - Съобразявайки се с обстоятелствата в деловата си работа и личните ви ангажименти, ще действате според конкретните изисквания, спазвайки законността и оставайки коректни в отношенията си с околните.

БЛИЗНАЦИ - С конкретни действия ще коригирате нечия работа, без да създавате напрежение около себе си. Поведението ви ще се оцени и създаде предпоставки за нови ангажименти, водещи до финансови придобивки.

РАК - С обединените усилия на всички ви ще можете да решите част от тях в рамките на деня, а останалите няма да ви създават напрежение. Възможни са добри печалби от хонорари, рента, приключващи проекти и други.

ЛЪВ - Ще продължите с работата си по започнатите задачи от последните дни. За някои от вас те са част от по-мащабен проект, с който сте ангажирани и на когото възлагате надежди за финансова стабилизация.

ДЕВА - Възможно е известно забавяне на част от тях, поради необходимост от допълнително одобрение или мнение на важен фактор. Бъдете отзивчиви и се заемайте с всичко, за което ви помолят, силите ви ще стигнат и за много повече.

ВЕЗНИ - Много от вас ще акцентират вниманието и силите си днес върху срочните си задачи, за неизпълнението на които биха понесли неустойки или забавяне на делата им.

СКОРПИОН - С творческо вдъхновение и подход ще пристъпите към работата си, влагайки въображение и нови идеи, и всичко това ще даде резултат. Ако обаче срещнете уклончив отговор от хора, чиито решения имат пряка връзка с финансите ви, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза.

СТРЕЛЕЦ - Ще бъдете заети с организацията на предстоящо пътуване или друго, важно за вас събитие, което може да ви създаде повече напрежение днес. Живейте по-спокойно, има какво да ви зарадва, стига да не попречите сами на себе си.

КОЗИРОГ - Търпеливо приемайте съветите на колегите си, събирайте информация и ще ви се разкрият истини. Освен, че ще си спестите главоболия, ще допринесете и за по-градивната атмосфера и дух, от каквито всички се нуждаят.

ВОДОЛЕЙ - Ако в общата ви работа с колеги, роднини и партньори възникнат спорове и недоразумения, не взимайте едностранчиви решения, за да не си създадете трайни конфликти.

РИБИ - Предвид натрупаната умора от последните дни, сте с нагласата за повече приятни занимания, което съвсем не означава, че ще пренебрегнете задълженията си. Погрижете се за ангажиментите си и оставете повече време за себе си.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди