изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:37 EEST
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ    
Политика Ние като народ трябва да си оправим колта, като в приказката за неволята. Президентът не е Дядо Коледа, който да раздава подаръци"л Днес на посещение бе лидерът на ВМРО, който е кандидат за президент, Красимир Каракачанов. Пред медиите той обясни решението си да се впусне в президенстката надпревара, като заяви, че именно ние българите сме тези, от които зависи съдбата на страната ни. "Влизаме в надпреварата за президентския пост, защото през последните години държавният глава само си прави пиар. Президентът не е човек, който да прави SMS-кампании. Той не е Дядо Мраз, който раздава коледни подаръци. Смятаме, че държавният глава трябва да изисква и да настоява да се прави политика, която да решава проблемите на обществото", каза Красимир Каракачанов.

Той заяви, че президентът е фактор, който трябва да определя дневния ред на обществото и да настоява изпълнителната власт, когато излезе от коловоза, да се върне в него. "Не може две институции, които се намират на една ръка разстояние да не намерят общ език. Влизам в надпреварата, защото съм човек с патриотични убеждения. Ние имаме евроляв кандидат, евродесен кандидат, евролиберален кандидат, но не и български президент" - заяви още воеводата. Каракачанов упрекна настоящия държавен глава, че досега не е взел становище по проблеми на обществото, като посочи за пример повдиганите дебати за монополите на чужди фирми в страната и визира електроразпределителните дружества. "Те са бяха "една златна кокошка за бюджета на държавата, и бюджетът получаваше ежегодно 54-60 млн. лв. годишно, а откакто са в ръцете на чужди компании от 2005 г. в бюджета не е влязъл нито лев". Изтъкна още, че президентът не е взел отношение и по темата за шистовия газ в страната. Каракачанов разкри още, че за вицепрезидент партията се е спряла на дама, която по думите му е много известна и доказала се жена, но не пожела да разкрие името й. В отговор на питане той заяви, че според него България няма нужда от институцията вицепрезидент.
Заедно с него в Добрич бе и зам.-председателя на ВМРО Костадин Костадинов, който заяви, че партията е забелязала изключителен инвестиционен интерес в последно време от страна на турски капитали, които изкупуват земя в България. От своя страна пък областният координатор на партията в Добрич Йордан Йорданов отчете получения отговор от страна на областния управител по питането му за добива на шистов газ от блок 1, в който попадат 6 от общините в областта. "Уведомен съм от областния управител, че не е в неговата компетенция да отговори ще бъдат ли засегнати и кои общини, но е отправил питане към кметовете и допълнително ще получа отговор" - каза Йорданов.
Воеводите обявиха, че ще имат собствен кандидат за кмет в Тервел, който ще стане ясен след събрание, насрочено за снощи. В Каварна партията ще се яви в коалиция с РЗС, като ВМРО застава зад кандидата за кмет на РЗС. В коалиция ще са и в Крушари. Със собствени водачи и листи воеводите ще се явят в общините Балчик и Генерал Тошево, като съответно листите ще са водени от Красимир Кунев в Балчик, и д-р Васил Цветанов - в Генерал Тошево. Към момента за областния център е ясно, че партията ще има своя листа, чийто водач ще е областният координатор Йордан Йорданов.
 


Сходни връзки

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ
Автор: Anonymous да 2011-08-18 @ 09:37 EEST
Добре де,какво ВМРО в Добрич?
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ
Автор: Anonymous да 2011-08-18 @ 12:20 EEST
Не съм от ВМРО, но определено ВМРО-Добрич правят много повече, отколкото представители на други партии в града. Присъствието на ВМРО в града ни е забележимо, но за хора, които искат да го забележат:)
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ
Автор: Anonymous да 2011-08-18 @ 12:47 EEST
На Добрич и Добруджа е нужно не ВМРО, а едно ново и съвременно ДРО!
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ
Автор: Anonymous да 2011-08-18 @ 13:14 EEST
Май повече имаме нужда от ЗОРО! :-))))
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ
Автор: Anonymous да 2011-08-18 @ 13:21 EEST
И какво прави тая банда наркоманчита от тая измислена партия?
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ
Автор: Anonymous да 2011-08-18 @ 17:46 EEST
Напишете "вмро добрич" в гугъл и ще видите какво правят. Те не са за нашият град защото: не крадат, не приватизират,не участват в бордове, не взимат общински поръчки, нямат представители при масони, тамплиери, ротарианци и други благодетели, не са минали през други партии /особено партията-майка/. Да се махат от града, да не ни развалят статуквото.
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ
Автор: Anonymous да 2011-08-18 @ 18:35 EEST

Ангели...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди