изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:22 EEST
Прокуророски син спипан с 50 дози хероин    
НовиниСин на прокурорка бил спипан с 50 дози хероин в столичния кв. Младост в нощта срещу вторник. С белезници на ръцете дилърът Николай Колев бил отведен в Седмо РПУ. Повече от денонощие полицаи и магистрати мълчали за ареста. Вчера от МВР и прокуратурата  потвърдиха нарушението и арестът на Николай, но отказаха подробности с мотива, че ще се попречи на разследването, разкрива “24 часа". Николай е син на прокурорката от Софийска районна прокуратура Росица Рускова.

"Запознат съм със случая, разследването ще бъде поето от Софийска градска прокуратура", потвърди вчера шефът й - районният прокурор на София Александър Налбантов.

Рускова постъпила на работа в прокуратурата преди 5-6 г. По-рано била следовател и работила предимно по разкриване на тежки икономически престъпления.

Пред "24 часа" Рускова отрече за ареста. "Няма такова нещо, обърнете се към пресслужбата на районната прокуратура. Не желая да говоря повече", каза тя по телефона.

Шефът на районната прокуратура Александър Налбантов е поискал разследването да се води от друга прокуратура, за да се избегнат всякакви съмнения относно обективността на разследването. Вчера материалите по досъдебното производство и протоколите от столичното 7-о РПУ, където е бил задържан младежът, били изпратени в Софийска градска прокуратура. Очаква се делото да бъде разпределено на наблюдаващ прокурор.
 

"Уведомен съм за случая, но още не съм получил преписката и не мога да я коментирам", каза вчера зам. градският прокурор Божидар Джамбазов, който ръководи градската прокуратура, докато Николай Кокинов е в отпуск.

В началото на месеца Софийска градска прокуратура се отказа да разследва катастрофата с двама убити на бул. "България", в която пък бе замесен прокурорски син. Тогава без вина загинаха двама влюбени, които се прибирали към дома си след рожден ден./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Прокуророски син спипан с 50 дози хероин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди