изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:46 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 АВГУСТ

ОВЕН - Денят е отличен за деловите ви начинания, професионалните ви и лични ангажименти ще бъдат успешни, стига да анализирате пропуските и грешките си, за да не намерят повече място в делата ви занапред.

ТЕЛЕЦ - Събитията днес ще се развиват динамично, от вас се очаква да покажете устойчивост на характера си и да не робувате на емоциите си. Не унивайте, ако някой не може да преглътне успехите ви, всеки си носи кръста, а вие следвайте целите си.

БЛИЗНАЦИ - Следвайте търпеливо развитията около вас, като запазите доброто си отношение към всички, с които денят ви срещне. Повярвайте това няма да забави делата ви, нито ще останете разочаровани.

РАК - Успехите ви днес ще бъдат в различни посоки, в зависимост от това накъде ще насочите усилията си. Новите начинания ще се толерират и без особени трудности ще вървите напред. Във всички случаи е добре да насочите енергията си към полезни и щастливи събития.

ЛЪВ - Възникналите проблеми на работното място и в личен план ще решавате бързо и лесно. Заради изпълнението на по-важна и трудоемка задача ще търсите съдействие от хора, с които отношенията ви до скоро са били на заден план.

ДЕВА - Можете да се справите с всичко днес, макар и с повече воля, но ще успявате. Ще се отличавате с отговорно мислене и прецизност и ще работите върху делата си, независимо от изкушенията, които ви се предлагат.

ВЕЗНИ - При много от представителите на знака важността на делата им ще се изрази най-вече в реализация на финансови операции и други, значими за вас занимания днес. Амбициите ви водят към подобряване на доходите, резултатите от работата ви през последните месеци и дни красноречиво говори за това.

СКОРПИОН - Динамично ще преминете през днешния ден, ангажирани със срещи и хора, с повечето от които сте финансово обвързани. Това за някои означава постигане на изгодни договорености за предстоящи проекти, но най-вече работа.

СТРЕЛЕЦ - Използвайте създалата се благоприятна ситуация около вас днес и работете за постигане на финансови и други споразумения, които биха могли да подобрят бюджета ви.  Не пропускайте и среща с клиенти или с хора, с които ви предстоят общи действия.

КОЗИРОГ - Практично ще се възползвате от подадената ви идея за професионална или друга изява, благодарение на която възможностите ви ще се повишат.

ВОДОЛЕЙ - Днес можете да правите и постигнете всичко, което сте планирали. Нужно е да сте активни и добронамерени, като не пренебрегвате партньора, семейството и хората от обкръжението ви.

РИБИ - Подготвени сте за развитията на работното място, в делови и личен план, за това практично ще се възползвате от създала се ситуация, извличайки най-доброто за себе си.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди