изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:05 EET
32-годишна с амбиция да стигне 730 кг    
ЛюбопитноСамотна майка на две деца поглъща шест колички с храна на седмица с амбицията да достигне 730 кг до 40-годишна възраст и да постави нов световен рекорд. 32-годишната американка Сюзан Еман (SusanneEman.com) вече задмина предишната рекордьорка - 40-годишната й сънародница Дона Симпсън, която тежи 317 кг и нещо.Въпреки нездравословния и потискащ вид на тежките й телесни гънки, Сюзан твърди, че се чувства здрава и по-привлекателна в този вид.

Тя позира като модел за сайтове, посветени на жените с наднормено тегло, и не се срамува, а се чувства уверена и секси. 
Преди две години минах 222 кг и установих, че всъщност започнах да привличам повече мъже, разказва тя пред британския в. "Дейли телеграф".
Целта й е да достигне 362 кг до края на годината, а след 40 години да тежи рекордните 730 кг.
Защо ли? "Защо пък да не видя колко дебела мога да стана? Искам да разчупя стереотипа, клеймото, което се свързва с килограмите.
Искам да разбера дали е възможно човек да стигне тон". Сюзан посещава супермаркета веднъж на месец със 16-годишния си син Гейбриъл и 12-годишния му брат Брендин, където прекарва до осем часа в пазаруване, напълвайки шест колички с храна. Тя сравнява обикалянето в магазина върху моторизиран скутер с работа на пълен работен ден. Сюзан, обаче, е безработна - поради затлъстяването си. Тя твърди, че "поддържа форма" с прости упражнения и редовни прегледи при лекар. За нея е важно мускулите й да са достатъчно силни, за да издържат теглото й. Винаги след физическа активност тя мери кръвното си, както и други показатели, като концентрацията на кислород в кръвта, кръвната захар и др.

Сюзан настоява да извърви пътя до целта си въпреки предупрежденията на лекарите, че този експеримент може да я убие и че това което прави с живота си е като игра на руска рулетка. Те напомнят за сериозните последствия за здравето и живота от затлъстяването.

Медицинският картон на жената, обаче, е категоричен, че тя няма психически отклонения и може да взема решения сама за себе си. 
Затлъстяването е сериозен проблем в САЩ и струва милиарди долари годишно на американската икономика в преки и непреки щети, вкл. медицински разходи и загуба на продуктивност. Борбата с него се превърна в кауза дори за първата дама Мишел Обама.

Нивата на затлъстяване в целия свят изобщо са се удвоили за последните три десетилетия. Освен естетически проблем за мнозина, то води до сериозни здравословни проблеми като сърдечно-съдови болести, диабет, инфаркт и др. Въпреки че според някои последни изследвания натрупването на мазнини в тялото е обвързано с гените, основен фактор е именно начинът на живот и хранене.

Според едно проучване пък пълни жени, които са възвърнали нормалните си килограми, имат много повече успех с мъжкия пол, отколкото тези, които никога не са напълнявали.

http://m.vesti.bg

Как най-дебелият мъж в света свали 230 кг

Супермодел с 15 кг отгоре? О, да, това е секси!

Роналдо: Дебеланите правят по-добри свирки

Грешки, които жените допускат в леглото

Женските навици, които вбесяват мъжете

ПРОСТАТАТА Е ВТОРОТО СЪРЦЕ НА МЪЖА

Идат нови мутации на човешкия род

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

 


Сходни връзки

32-годишна с амбиция да стигне 730 кг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди