изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:17 EEST
Няма и следа от изчезналата Силвия    
Новини Момичето заминало на евангелистко събиране в Родопите. Обадило се на близките си, че не му харесва и иска да се приебре. От 5 август няма никаква вест от Силвия. "Кварталният полицай ни се скара, че сме подали молба за изидирване. Дойде вкъщи да пита майка ми защо го занимаваме с неща, които не са му известни", казал пред "България днес" близкият приятел на изчезналата – Красимир. От пресцентъра на МВР останаха учудени защо техен служител е правил частни посещения по домовете и обещаха да изяснят случая.

Момичето се чуло с приятелите си за последно на 5 август и споменало, че не се чувства добре при евангелистите и се връща. Оттогава никой не знае нищо за Силвия, а телефоните й се включват на гласова поща. Притеснените приятели веднага потърсили съдействието на полицията.

Въпреки опитите на ченгетата да разберат какво точно се е случило с момичето, от него няма и следа. Тъй като телефоните на Силвия са изключени, чрез тях няма как да бъде засечено евентуалното местонахождение на изченалата. В момента полицията уточнява къде точно е било момичето и на кой сбор е участвало.

Единственото известно нещо до момента е, че Силвия е заминала със свой познат с името Борко на евангелистки събор в Родопите. Момичето било много контактно и лесно завързвало познанства. Обичало да се среща с всякакви хора. Това провокирало и интереса й към събора на евангелистите. Самоличността на въпросния Борко се изяснява.

Силвия останала самичка след като майка й починала, а баща й се занимавал с частен бизнес и се виждали рядко. Единствената й опора бил брат й, с когото живеела в Русе. След като изчезнала мистериозно, приятелите потърсили брат й в дома им. Съседи обаче им казали, че момчето заминало при баща си на морето и че нямат техни координати. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Няма и следа от изчезналата Силвия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди