изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:01 EEST
Двама души бяха застреляни в София    
Новини Двама души загинаха при стрелба на бул. "България". Инцидентът е станал в района, където преди шест години беше убит банкерът Емил Кюлев, съобщи БНТ. Причината за стреблата е катастрофа на кръстовището на столичния булевард “България” и “Гоце Делчев”.


По първоначална информация, след засичане на автомобилите и последвало спречкване. Ядосан, единият от шофьорите е извадил пистолет и е прострелял опонента си в движението. http://www.blitz.bg
 
Двама простреляни в София

Двама души бяха простреляни при престрелка на булевардите "България" и "Гоце Делчев" малко след 8 часа, предаде репортер на Дир. бг.

Мястото е отцепено от три автомобила на полицията. След тях пристигна и линейка, която откара само единия, след като бе установено, че другият е мъртъв.

"От свидетели, които са се намирали в близост, е установено, че шофьор на лек автомобил „Лада” на видима възраст около 30 години, е бил спрял, до него спира „Опел Вектра”. Провежда се някакъв разговор, за който не се знае от какво естество е. Шофьорът на „Ладата” е извадил пистолет и е прострелял шофьора на „Опел Вектрата”, който е 20-годишен и е починал на място. След това шофьорът на „Ладата” се е самопрострелял. Той е транспортиран във Военна болница с опасност за живота”, разказа пред "Фокус" шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.

Към момента не може категорично да посочим какъв е мотивът за стрелбата, уточни той, но се смята, че са лични причини. Версията за пътен инцидент между двамата шофьори не се потвърждава.

На метри оттам преди няколко години беше убит банкерът Емил Кюлев.

(Очаквайте подробности за инцидента)


 


Сходни връзки

Двама души бяха застреляни в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди