изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:21 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 АВГУСТ

ОВЕН - Енергетиката на деня м Има върху какво да разсъждавате и върху собственото си поведение, анализирайки грешките си, ще промените мисленето и ще поставите основите на по-доброто си бъдеще.

ТЕЛЕЦ – Анализирайте плановете и действиятаси, особено, ако не бележите напредък в делата си. Може би се нуждаете от пречистване: вътрешно и външно, което да балансира енергиите ви и помогне за възстановяване на душевния мир.

БЛИЗНАЦИ - В деловата си работа и общувания ще проявите независим дух и покажете своето разбирания за нещата. Вас може и да ви носи удовлетворение и да се чувствате на мястото си, но за съжаление в обкръжението ви има хора, които мислят различно.

РАК – Ще преминете забързано през днешния ден, наред с текущите задачи в програмата ви е включено изпълнението и на други, срочни цели, които ще направят деня ви по-динамичен. Няма съмнение, че старателно ще се отнесете към всичко, което изисква вниманието ви.

ЛЪВ – Ще се вълнувате както за личните си дела, така и по обществени въпроси. Аргументирано ще защитавате интересите си и няма да позволите на никой да се възползва от труда ви, без да прояви поне уважението си към вас.

ДЕВА - Ако за много други днешния ден е носител на неблагоприятни в известна степен развития, при вас нещата стоят по различен начин. Интуитивни и находчиви, ще се възползвате от благоприятни за вас обстоятелства и ще засилите активността си към бизнеса.

ВЕЗНИ - Бъдете реалисти и ще си спестите главоболия и неразрешими проблеми, които иначе могат да объркат живота ви. Не проявявайте излишна гордост, а смирено търсете златната среда и насочете излишъка от енергията си за добри дела.

СКОРПИОН - Търпеливото изпипване на детайлите в работата ще пресече нечии опити да ви злепоставят. В спорните въпроси търсете разбирателство и не налагайте волята си на всяка цена, излишно е да изразходвате енергията си за неща, които може и да не се случат. СТРЕЛЕЦ - В отношенията си с околните е добре да се владеете повече и да не се поддавате на провокации, натоварващи ви с отрицателни вълнения. С деликатно поведение ще ви бъде по-лесно да привлечете към себе си хора, чиито услуги търсите.

КОЗИРОГ - Излишъкът от енергия днес насочете към добри дела, полезни не само за бизнеса ви, но и за доброто на повече хора. Това ще внесе баланс в душата ви и накара да се почувствате в мир със себе си.

ВОДОЛЕЙ - Отговорността ви ще се прояви във всичко, с което сте обвързани: работа, бизнес, семейство, родители, дом и деца. Срочните задачи допълнително ще ви създават напрежение, но ще се справите.

РИБИ - Използвайте енергията си не само за изпълнение на поставените ви задачи, но и за други изяви, свързани с въпроси от социален, битов и обществен характер.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди