изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:07 EEST
УБЕДИТЕЛНИ ПОБЕДИ ЗА РАКЕТИТЕ НА ИЗИДА    
СпортОтборите на Изида постигнаха убедителни победи в последните си срещи на държавното отборно първенство по тенис за състезатели до 14 години, което се проведе на кортовете на националния тенис център в столицата.

В спор за седмото място в крайното класиране при девойките съставът на добричкия клуб се наложи над бургаския Нефтохимик с 3-1. В първата среща Магдалена Радкова загуби от Таня Костенска с 6-1 6-1, но в следващите три двубоя възпитаничките на Юри Дойчев не сгрешиха. Яница Митева се наложи над Деница Георгиева с 6-7 7-6 6-4, Габриела Петкова разгроми Ния Стоянова с 6-0 6-1, а Вероника Георгиева победи Надежда Стоянова с 6-4 6-2. В надпреварата при момчетата Изида се наложи също с 3-1 над състава на Русе в мач за 11-ото място в крайното подреждане. Добричкият тим поведе в резултата след победа на Атанас Атанасов над Валентин Иванов с 6-4 6-2. След това Богомил Параскевов загуби от Кристиян Кирилов с 6-2 6-2. Последваха две победи за ракетите на Изида. Калин Костадинов се наложи над Калоян Ботев с 6-4 6-2, а Стефан Миланов над Александър Пенев.
В първенството взеха участие 21 отбора - 8 при девойките и 13 при юношите.
 


Сходни връзки

УБЕДИТЕЛНИ ПОБЕДИ ЗА РАКЕТИТЕ НА ИЗИДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди