изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:25 EEST
Сейф ал Ислам: Кадафи е в Триполи    
По светаСинът на Муамар Кадафи Сейф Ал Ислам се появи пред привърженици на режима в Триполи и така опроверга твърденията на бунтовниците, че е арестуван. "Баща ми е жив и се намира в Триполи", заяви Сейф ал Ислам пред чуждестранни журналисти. Пречупихме гръбнака на бунтовниците. Влизането им в Триполи беше клопка - с тези думи вторият син на Кадафи и сочен за негов наследник описа настъплението на бунтовниците в Триполи. Появата на 39-годишния Сейф ал Ислам след като вчера и бунтовниците и Международният наказателен съд обявиха, че е арестуван, повдигна въпросителни около това до колко може да се вярва на информацията на опозицията.


Триполи се намира под контрола на режима, а твърденията на бунтовниците са пропагандна лъжа - обяви Сейф Ал Ислам при посещението си в хотела с чуждестранните журналисти. Трима от тях потеглят със сина на Кадафи във военен автомобил към правителствения комплекс Баб ал Азизия, където са присъствали на срещата му с няколко десетки симпатизанти.

Баща ми е жив и се намира в Триполи, а срещу него се води война на технологиите и медиите, заяви синът на Кадафи пред журналист на Асошиейтед прес. 

Сейф ал Ислам:
- НАТО и Запада имат висша технология. Те изпращат къси текстови съобщения до либийския народ чрез комуникационната ни мрежа, че режима е паднал. Спират излъчванията ни. Те провеждат електронна и медийна война, за да всеят хаос и страх в Либия. Освен това вкараха гангстери по море и с автомобили в Триполи. Либийският народ - мъже и жени, обаче се надигна и пречупи гръбнака на бунтовниците. Ще излезем и ще преобърнем нещата в Триполи, за да се нормализира ситуацията.

Сейф Ал Ислам заяви, че не се интересува от международната заповед за арест срещу него и баща му, издадена от Международния наказателен съд. Двамата заедно с шефа на разузнаването Абдул ас Сануси са обвинени в престъпления срещу либийския народ и в прилагането на план за потушаване на бунта в Либия "с използването на крайни мерки, в това число и смъртоносно оръжие".

Автор: Антония Чичева

http://bnt.bg

 


Сходни връзки

Сейф ал Ислам: Кадафи е в Триполи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди