изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:25 EET
Секс скандали в Европарламента и Словения    
Европейски съюз  Генералният секретар на ЕП Клаус Веле бе обвинен, че съдейства за наемане на работа на жени, които са минали през леглото му. Външната министърка на Словения пък подаде оставка след скандал с оргии, кокаин и корупция. Шестте хиляди служители в Европейския парламент (ЕП) откриха на 1 август в  електронните си пощи писмо, в което служителка обвинява генералния секретар на Европейския парламент Клаус Веле, че съдейства за наемане на работа на жени, които са минали през леглото му. "Тези жени получават интересни работни места, а тези, които трябва да преминат през конкурс, остават блокирани", пише служителката, която е решила да подаде оставка, предаде КРОСС.


"Мнозина от нас не бяха изненадани. Знаем, че това се случва. Но дали е толкова често, както в мейла се твърди е друг въпрос", заяви служителка в ЕП.

Депутатите от ЕП се разгневили, когато видяли имейла и веднага алармирали информатиците, искайки да изтеглят съобщението от всички компютри, на които е бил изпратен. Официалното обяснение, което било изпратено на всички служители, е, че е злоупотребено с официалната електронна поща за изпращане на съобщения, което нарушава честта на много колеги.

От ЕП обявиха, че отказват официално да коментират случилото се.

Клаус Веле е 43-годишен. От 15 март 2009 г. той е генерален секретар на Европейския парламент. Преди това е бил началник на кабинета на председателя на Европейския парламент Ханс-Герт Пьотеринг.

Секс скандал разтърси и Словения. Красивата министърка на вътрешните работи на Словения Катерина Кресал е подала оставка поради участие в групов секс, използването на кокаин и огромни корупционни схеми, съобщиха местните медии, предаде БГНЕС.

Правителството на Борут Пахор бе на ръба да загуби мнозинството и подкрепата си в парламента поради скандалните разкрития около Катерина Кресал. Местната преса всеки ден съобщава подробности около скандалите, свързани с приятеля на Кресал, който организирал „оргии с кучета“.

Словенските журналисти определят Катерина Кресал като една от най-могъщите жени в страната. През 2009 година тя бе определена за политик на годината. Благодарение на близостта си с адвоката Миро Сеница тя се превърна в част от лобито на милионерите във властта, съобщава вестник „Финанс“. http://dnes.dir.bg/

ОЩЕ СЕКС СКАНДАЛИ

 


Сходни връзки

Секс скандали в Европарламента и Словения | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди