изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:11 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 4 криминални престъпления.



 

-На 22.08.2011 г., в РУП Албена е получено съобщение, затова че неизвестен извършител, чрез взлом е проникнал в л.а.”Хюндай Акцент” и е извършил кражба на мобилен телефон, ключове и портфейл с пари и лични документи. Автомобилът е бил паркиран на централния плаж в с.Кранево, общ. Балчик.

-На същата дата се тъжи 27 годишен гражданин, затова че от л.а. “Опел Астра” е извършена кражба на 2 броя мобилни телефони,  мъжка чантичка с пари и лични документи и ключове. Автомобилът е бил паркиран на същия плаж.

По случаите се работи в условията на досъдебни производства.

 

 През денонощието на територията на областта е станало 1 пътно -транспортно произшествие с 2 ранени граждани, без опасност за живота.

-На 22.08.2011 г., около 15.30 часа, в РУП Шабла е получено съобщение за възникнало пътно- транспортно произшествие след с.Крапец, общ. Шабла. При посещение на местопроизшествието е установено, че 17 годишна неправоспособна водачка, от гр.София управлявайки л.а. “Пежо 306”, при движение с несъобразена скорост е изгубила контрол над автомобила, който се е завъртял и се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на произшествието водача и возещия се на предната седалка 36 годишен мъж са настанени в МБАЛ Добрич с наранявания, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

-На 23.08.2011 г., около 03.00 часа, в с.Кранево, общ. Балчик от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Опел Астра”, управляван от 52 годишен водач, от гр. Димитровград. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,97 промила в издишания от водача въздух.

 

            Възникнали са 13 пожара без  материални щети. Проведени са 2 аварийно-спасителни дейности.

           

23 август 2011 г.                                                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди