изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:40 EEST
Албена празнува!    
ТуризъмС впечатляващ 5-часов концерт и пълна база Албена ще отбележи 42-ия си рожден ден на 24 август /сряда/, информират от акционерното дружество. В празничната лятна нощ ще бъде поставено началото и на Националните летни студентски игри в Албена. Това ще стане точно в 20 часа с щафета, в която участниците ще си предават запалена факла от олимпийските игри в Мюнхен през 1972 година – първата лятна олимпиада след създаването на курорта. 


Последен горящата факла ще приеме Петър Чаушев - председател на „Националното представителство на студентските съвети”, който на празничната сцена ще обяви Игрите за открити и ще запали огъня. 
Старт на купона на зеления килим до административната сграда, ще даде DJ Теди Джорджо, който ще бъде и водещ на спектакъла в тържествения ден. В празничната програма ще участват Ансамбъл „Варна”, Косара Цонева, Йоана. Гостите ще бъдат поздравени от детския хор на Руското радио и телевизия.
По едночасов рецитал ще изнесат звездата на родната ни естрада Георги Христов и рокдинозаврите от група „Сигнал”, начело с Данчо Караджов. В полунощ градуса на настроението ще вдигне DJ DIASS.  
По време на тържеството домакините и VIVACOM ще сюрпризират хилядите присъстващи с многобройни награди, които ще бъдат раздадени с томбола. Албена ще връчи ваучери с уикенд за двама в курорта и в почивната си база в Приморско, а мобилният оператор ще зарадва присъстващите с едногодишен абонамент за VIVACOM TV, 5 мобилни телефони Nokia C1-01, 1 мобилен телефон Nokia X3, 10 предплатени мобилни пакета Get M@x, 2 пакета предплатен мобилен Интернет Easy Traffic.
Рожденият ден ще бъде отбелязан със стотици балони с цветовете на Албена – синьо, жълто и бяло, както и с огромна вкусна торта, която ще бъде изработена от майстор-готвачите в комплекса.
Гостите ще бъдат поздравени от г-жа Маргита Тодорова - търговски директор на Албена АД, и Христо Пенев - зам.-директор „Експлоатация” Албена АД. Тържеството ще завърши с прекрасни илюминации и заря.

Руслан ЙОРДАНОВ

Албена - история

 


Сходни връзки

Албена празнува! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди