изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:38 EEST
ЗЕМЕДЕЛЦИ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА "СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО"    
ЗемеделиеИма решение на Управителния съвет на Националната асоциация на зърнопроизводителите да се проведе протестно шествие в деня на откриването на изложението "Селското стопанство и всичко за него", съобщи пред журналисти говорителят на УС на НАЗ Орлин Панев.

Той добави, че в шествието няма да участват машини и от центъра на града стопаните ще стигнат до изложението при неговото откриване. "Исканията са същите както при протеста в края на март. Тогава подписахме споразумение с правителството, но до момента то не е изпълнило поетите ангажименти" - поясни Панев. Земеделците настояват за ясна законова база, изменение в закона за стопанисване и ползване на земеделските земи, връщане на акциза за горивото, национални доплащания. Панев добави още, че преди шествието в Добрич ще се проведе разширено заседание на УС на НАЗ, на което ще бъдат обсъдени последните актуални въпроси в бранша. На свое заседание Добруджанският съюз на зърнопроизводителите е взел решение да не се включва в протеста, каза още Панев, който е и негов член.
 


Сходни връзки

ЗЕМЕДЕЛЦИ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА "СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди