изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:21 EEST
БЕЗ ПРОМЯНА В ЦЕНАТА НА КАРТИТЕ ЗА УЧЕНИЦИ    
ИкономикаПревозвачите, работещи по общинската транспортна схема няма да променят цените на картите за ученици за новата учебна година. Това съобщиха за НДТ ръководителите на две от фирмите - общинските "Тролейбусен транспорт" и "Автобусни превози" и "Пътнически превози".

Ръководителите на транспортните фирми - Митко Митев и Валентин Василев добавиха, че все още не са водени разговори, но по всяка вероятност и тази година ще предоставят безплатни карти за учениците до 6 клас включително за пътуване по линиите на градския транспорт безплатно за учениците в града.
 


Сходни връзки

БЕЗ ПРОМЯНА В ЦЕНАТА НА КАРТИТЕ ЗА УЧЕНИЦИ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЕЗ ПРОМЯНА В ЦЕНАТА НА КАРТИТЕ ЗА УЧЕНИЦИ
Автор: Anonymous да 2011-08-25 @ 07:44 EEST
Предлагам безплатни карти да се дават на всички ученици ,които действително пътуват!До сега се даваха безплатни карти на всички деца от 1 до 6 клас  ! Децата,които живеят в района на училището не използват карти за пътуване за да  ходят на училище, затова би трябвало да не им се полагат  такива!Какво се прави сега?  Общината плаща на автобусни и тролейбусни превози на няколко  хиляди  деца картите,но те не пътуват,нтехните места в тролейте сядат големите ученици,така че едно място се плаща два пъти,затова тролеите се разхождат празни!Да намалят билетите на  50 стотинки  и всеки ще се възползва от услугата...
БЕЗ ПРОМЯНА В ЦЕНАТА НА КАРТИТЕ ЗА УЧЕНИЦИ
Автор: Anonymous да 2011-08-25 @ 08:48 EEST

Това прилича на лобистика - данъците ни отиват в избрани транспортни фирми, без те да извършват определена услуга. Наистина може да се измисли по-ефективна система за използване на парите на данъкоплатците. Освен това, който не плаща данъци, детето му не трябва да ползва общински средства за безплатен транспорт.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди