изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:38 EEST
16-годишен уби с нож приятел и избяга    
Ред и сигурност16-годишен младеж е арестуван за убийство на момче на столичния булевард „Ботевградско шосе”.  По предварителна информация, след скандал, той е намушкал момче, което е починало, каза пред “Фокус” старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.  Първоначално той съобщи, че убитото дете е на 16-години, но по-късно стана ясно, че е 12-годишно.

„Около 16,10 часа от диспечер на Градския транспорт е получен сигнал за лице, което лежи в безпомощно състояние до обръщалото до трамвайната линия. Дежурният е насочил екипи към мястото. В близост, след преследване, екип на „Сигма” задържа 16-годишен младеж с кръв по дрехите, който се опитва да избяга", разказа комисарят.

Той е криминално-проявен за кражба, но досъдебното производство срещу него е прекратено.
 
При разпит младежът казал, че след спор намушкал с нож негов познат.
Момчето, което е убито, извадило нож и при боричкането, задържаният го е намушкал, след което е побягнал, каза Валери Йорданов.


"Бих казал, че е страшна картината. Това говори за едни морални ценности в подрастващото поколение, както и при вчерашния случай, така и за днес. Макар че за днес по отношение на мотивите, не мога да коментирам, тъй като все още се работи и е още пресен случаят.
Имаме вина цялото общество по отношение на възпитанието на подрастващите в моралните ценности, които би трябвало да имат", допълни Валери Йорданов, цитиран от БНР.

Полицейските екипи оградиха района на местопроизшествието. Търси се ножът, с който би трябвало да е извършено убийството.

Вчера сутринта на столичен булевард студент застреля съперник в спор за момиче и опита да се самоубие.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

16-годишен уби с нож приятел и избяга | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди