изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:56 EEST
ВАРНЕНСКИТЕ РАКЕТИ ТРИУМФИРАХА НА КОРТОВЕТЕ НА ИЗИДА    
Спорт23 момчета и 16 момичета от Силистра, Русе, Варна, Разград, Каварна и Добрич взеха участие в регионалното първенство по тенис за състезатели до 10-годишна възраст.

Надпреварата се проведе на кортовете на Изида, а най-добре от домакините се представи Тихомир Тодоров. Той достигна до полуфинал, където загуби от Боримир Марчев от Разград с 9-7. Победител в турнира стана Борис Геренски от варненския Велто, който в спора за първото място надделя над Боримир Марчев с 9-3. При момичетата първото място спечели Тина Манолова от Черно море Елит. За загубилите в първия кръг домакините организираха утешителен турнир, в който призовите места заеха състезатели на Изида. Шампионка при момичетата стана Марина Христова. На второ място се нареди Христина Великова, а на трето Карина Георгиева и Ася Мелникова. Утешителният турнир при момчетата спечели Виктор Дойчев, следван от Велимир Йорданов и Радослав Божилов.
 


Сходни връзки

ВАРНЕНСКИТЕ РАКЕТИ ТРИУМФИРАХА НА КОРТОВЕТЕ НА ИЗИДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди