изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:39 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ

ОВЕН - По различни причини е възможно да настъпят промени в плановете ви за деня. Каквато и да е спешността на задачите ви, не пренебрегвайте нуждите на близките си, присъствието ви е ценно за тях.
ТЕЛЕЦ - На работното място проявете повече такт и разбиране в отношенията с колегите си, бъдете по-отстъпчиви, сложността на задачите ви носи повече напрежение и са възможни конфликти.
БЛИЗНАЦИ - Използвайте професионалните си и творчески способности в работата, които ще повишат възможностите ви в кариерата. Ще се почувствате силни и изпълнени с енергия, оползотворете я.
РАК - С професионален подход в начинанията си днес ще създадете условия за нови изяви. Неизвестните около вас постепенно ще отпаднат, в случай, че сте имали такива, нещата ще си дойдат на място и с ясна визия за бъдещето, ще предприемете правилните действия.
ЛЪВ - С повишени усилия ще работите, за да затвърдите постигнатото и авторитета си на работното място, предвид стоящите пред вас не малко задачи. Каквито и атаки да срещнете е сигурно, че ще съумеете да се опазите, най-вече от недоброжелатели.
ДЕВА - Покажете сила на волята и устойчивост на характера и се отдръпнете, ако преценявате, че мястото ви е другаде. Времето за избор отмина, нужни са конкретни действия. Сърцето и интуицията ще ви подскажат кое е за добро и кое не.
ВЕЗНИ - Не бъдете резки и недружелюбни, очакват ви хубави развития. Необвързаните ще се впуснат в нова връзка, която ще ги разнообрази, но и възможността за раздяла е на лице. Изборът остава на вас.
СКОРПИОН - Включване в изпълнението на по-голям проект ще ви донесе добри доходи, стига да покажете съпричастност към решаване на проблемите и се въздържате от своеволия, на каквито сте свикнали.
СТРЕЛЕЦ - Загрижени сте за състоянието на делата си и нуждата от средства ще ви подтикне към ангажирането ви с допълнителна работа или други задачи, надявайки се чрез тях да подпомогнете бюджета си.
КОЗИРОГ - Въпреки, че старанието ви е налице, днес избягвайте иницитиви и общуване с много хора, за да не си създадете главоболия и конфликти. Ако насочите енергията си в професионалната сфера, ще подобрите доходите си.
ВОДОЛЕЙ - Изключвайки случайностите в живота си днес и следвайки задълженията и отговорностите си, ще търсите нови форми за изява на уменията си. Нечие мнение, свързано с работата ви и не съвпадащо с вашето може да ви подразни.
РИБИ - Развивайте наблюдателността си, ще има какво да ви заинтригува. С участието си в реализацията на задача, в която са ангажирани и други хора, ще подобрите общия дух и добро настроение.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди